Yhdessä olemme enemmän! Elise -Vantaan järjestämä upea kisaviikonloppu 2.-3.12.2017 Lumossa

Elise – Vantaa järjesti ensimmäistä kertaa 2.-3.12.2017 rytmisen voimistelun luokkakilpailut ja duo/trio- sarjojen  kilpailun viime viikonloppuna Korson Lumossa. Kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös Stara – tapahtuma. Seura on aiemmin järjestänyt vain rytmisen voimistelun nuorten yksilöiden SM -kilpailut vuonna 2012. Huikea vapaehtoisten joukko sekä Lumon avuliaat vartijat Rami ja Mirva takasivat sen, että Elise – Vantaa suoriutui pitkästä kilpailuviikonlopusta huippuarvosanoin.

Lina Helminen lauantaina 6-luokassa palloohjelmaan, jonka koreografia on Sirja Lepistön käsialaa. Musiikkina Linalla on koskettava kappale elokuvasta Schindlerin lista.

Lauantaipäivä käynnistyi duo/trio -sarjojen kilpailuilla. Elise -Vantaalle saatiin kultaa lasten sarjassa, kun duomme Amanda Äänismaa ja Elsa Korhonen voittivat kilpailun. Nea Kapiainen ei voinut olla mukana triossa sairastumisen vuoksi. Palokan Voimistelijoiden Amanda ja Siiri palkittiin hopeamitaleilla ja SVS Espoon Anni ja Dani pronssilla. Neljänneksi sijoittui Elise -Vantaan trio Camilla, Essi ja Rebekka ja viidenneksi myös Elise -Vantaan trio Minea, Nessa ja Amelie. Paljon onnea kaikille taitaville voimistelijoille!

Lasten duo/trio -sarjan palkintojen jako. Kilpailun voitti Elise – Vantaan duo Amanda Äänismaa ja Elsa Korhonen. Kiitos upeista palkinnoista kaikille kilpailumme tukijoille. Kuva Petri Kapiainen

Pre-nuorten sarjan voitti parivaljakko Elsa ja Sissi SC Vantaasta. Elise -Vantaan voimistelijoista parhaiten sijoittui duo Nitta ja Riina sijalle 5. Nuorten ja naisten yhdistetyssä sarjassa voittoon voimistelivat SC Vantaan Sofia ja Ayse.

Pre-nuorten sarjassa SC Vantaan duot nappasivat kolmoisvoiton. Elise -Vantaan Riina ja Nitta sijoittuivat kovatasoisessa kilpailussa hienosti sijalle 5. Kuva Petri Kapiainen

Lauantaina käytiin myös kovatasoinen 6-luokan kilpailu, jossa voimistelijat suorittivat vapaaohjelman lisäksi kolme välineohjelmaa. Kilpailussa kultaa voitti Ioannidou Polyxeni SC Vantaa, hopeaa nappasi Olivia Nissinen Elise ja pronsille ylsi Elsa Anttila SC Vantaa. Elise-Vantaan Viliina Sipilä oli hienosti sijalla 5 ja Arina Kevask sijalla 6. Elise -Vantaan Josefina Hyttinen ylsi myös upeasti kymmenen parhaan joukkoon ollen sijalla 9.  Seuran voimistelijoista mukana 6-luokan kilpailussa olivat myös Lina Helminen, Wilma Heikkinen ja Ronja Tuukkanen.

Ilmeikäs Arina Kevask pallo-ohjelmassaan. Kuva Pinja Tuukkanen.
Viliina Sipilän upea hyppy vapaaohjelmassa. Kuva Pinja Tuukkanen.

Kilpailun päätukijana toimi Lidl Suomi. Lisäksi Elise -Vantaan järjestämiä kilpailuja tukivat upeilla palkintolahjoituksilla Hämeenkylän K-Supermarket, Finavia, Ompelimo Pinkkiheidi, Mitalihenkarit, Salon Pohjaranta, Sipoon Apteekki, Balilei Oy, DNA, Mohikaani Oy, Bolero Drinks, Kampaamo Kampa & Sakset, Halva, sekä Helena Rosenberg. Voimistelijat eri seuroista ilahtuivatkin suuresti upeista palkinnoista. Elise -Vantaan kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitaan.

Pinja, Nitta ja Jessica valmiina 6-luokan palkintojen jakoon. Upeat lahjakorit lahjoitti Hämeenkylän K-Supermarket ja sarjan voittaja palkittiin myös lahjoituksena saadulla mitalihenkarilla. Kiitos mitalihenkarit.fi ja Hämeenkylän K-Supermarket!
6-luokan palkitut voimistelijat. Kiitos kaikille kilpailujamme tukeneille yrityksille mahtavista palkinnoista.
Upeat Elisen ja Elise – Vantaan voimistelijat 6-luokan kilpailun päätteeksi. Vasemmalta Ronja Tuukkanen (Elise-V), Jenni Tarkiainen (Elise), kilpailun 5. Viliina Sipilä (Elise -V), kilpailun hopeamitalisti Olivia Nissinen (Elise), Lina Helminen (Elise -V), kilpailun 6. Arina Kevask (Elise-V) ja kilpailun 9. Josefina Hyttinen (Elise -V). Kuvasta puuttuu Elisen Hanna Valle, joka oli myös mukana Elisestä 6-luokan kilpailussa.

Sunnuntaina aamupäivän aikana 169 voimistelijaa valtasivat Lumon. Starassa  nähtiin heidän esittämänään huimat 79 suoritusta.
Elise -Vantaan ihastuttavat Kultasiivet olivat myös mukana ja suorittivat vauhdikkaan pallo-ohjelmansa rohkeasti voimistelusta nauttien. Kultahippujen Anna Hammarberg, Kerttu Palsala ja Lila Pihlström osallistuivat myös Staraan. Kaikki voimistelijat palkittiin raikuvilla suosionosoituksilla ja kauniilla Staramitalilla.

Kultasiivet Starassa 3.12.2017
Anna Hammarberg, Lila Pihlström ja Kerttu Palsala kartuttivat esiintymiskoemustaan Starassa, jossa he suorittivat sekä rytmisen voimistelun vapaa- että vanneohjelman.

Staran jälkeen oli vuorossa 3-luokan kilpailu, johon osallistui 99 voimistelijaa eri seuroista ympäri Suomea.  Kilpailun voitti Wilma Hassinen SVS Vantaa, toiseksi tuli saman seuran Jenny Hämäläinen ja kolmanneksi Ayse Özkan SC Vantaa.
Elise -Vantaan voimistelijoista Rebekka Kylliäinen sijoittui parhaiten saavuttaen 2 kategorian. Paljon onnea kaikille!
Kaikki viikonlopun tulokset löytyvät Kisapalvelusta.

Rebekka Kylliäisen tasapainoilua 3-luokan vapaaohjelmassa. Kuva Ronja Tuukkanen.
Elise – Vantaata edusti 3-luokan kilpailussa vas. Rebekka Kylliäinen, Nea Kapiainen, Jessica Helmi ja kuvasta puuttuva Riina Kylliäinen.

Elise -Vantaan isännöimät kilpailut onnistuivat loistavasti.
Onnea voimistelijat, valmentajat ja kotiväki sekä yleisö.
Kiitos ylituomarina toiminut Johanna Vikkula sekä kaikki viikonlopun tuomarit ja arvit. Haluamme kiittää Teitä kaikkia vapaaehtoisia, jotka olitte mukana mahdollistamassa tämän upean kisaviikonlopun.  Kiitos, kiitos, kiitos!

#YhdessäOlemmeEnemmän

Musiikkista kilpailuissa vastasi Teemu Nevalainen, joka hoiti homman täydellisesti ammattilaisen ottein! Kiitos kiitos kiitos!
Elise – Vantaan voimistelijat valmiina palkitsemaan kilpailun parhaita. Vasemmalta Nessa, Tiia, Pinja, Nitta, Jessica, Riina, Sara ja Annu

Viikonloppuna seuran voimistelijoita nähtiin myös Seinäjoella ja Lohjalla. Arieleiden syyskausi huipentui viikonloppuna kisamatkaan Seinäjoelle. Välinesarjojen mestaruuskilpailut olivat hieno kokemus molemmille joukkueille ja siitä saatiin tärkeää kokemusta tulevaisuutta silmällä pitäen. Eteenpäin on menty ja katseet on jo suunnattu kevääseen, jolloin kilpaillaan vapaaohjelmilla.  Onnea ja kiitokset Ariel, valmentajat ja huoltojoukot sekä Seinäjoen Voimistelijoille hyvistä kisajärjestelyistä.

Sirja Lepistö Arielin voimistelijoiden kanssa Seinäjoella 2.12.2017

Annu Sierilä matkasi lauantaina 2.12.2017 Lohjalle, jossa hän kartutti kilpailukokemustaan kansainvälisessä rytmisen voimistelun kilpailussa Christmas Cupissa Kisakalliossa. Parhaiten Annu onnistui Vanteella, josta hän sai omat ennätyspisteensä 12.050. Kilpailuissa Elise -Vantaan Julia Romanyuk toimi tuomarina ja valmentajana Sanna-Liisa Järvelä. Onnittelut Annulle! Ja kiitokset Julialle ja Sansalle sekä Kisakalliolle upeista järjestelyistä!

Christmas Cup 2017 nuorten 4-ottelun voitti Venäjän Daria Sergaeva, hopealle upeasti Suomen ja OVO:n Aurora Arvelo ja pronssimitali Venäjän Alesia Lipinalle.

Elise -Vantaan edustus Christmas Cupissa vasemmalta Jullia Romanyuk, Annu Sierilä ja Sanna-Liisa Järvelä.

Elise -Vantaan voimistelijoiden kilpailukausi jatkuu joulukuun puoliväliin, jolloin Vaajakoskella järjestetään Välinekilpailut sekä duo/trio – sarjojen kilpailu. Sitä ennen on vuorossa perinteisesti Elisen ja Elise – Vantaan yhteinen joulunäytös Töölön Kisahallilla tulevana lauantaina 9.12.