Elisen ja Elise -Vantaan joulunäytös Tarinoita kalevalasta juhlisti Suomi 100 – juhlavuotta

Suomen 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi tämän vuoden joulunäytös pohjautui kansalliseepokseemme Kalevalaan.
Elisen ja Elise – Vantaan taitavat voimistelijat niin harraste- kuin valmennusryhmistä esittivät toinen toistaan upeampia ohjelmia perinteisesti kahdessa eri näytöksessä  lauantaina 9.12.2017 Töölön Kisahallilla.

Tänä vuonna Elise -Vantaan ohjelmien koreografiat ja niiden harjoituttaminen olivat lähes kaikki seuran nuorten ohjaajien ja valmentajien vastuulla. Sitoutuneet valmentajamme ja voimistelijat suoriutuivat yhdessä urakastaan loistavin arvosanoin.

Wilma Heikkinen Rubiineista (vas.), sekä keskellä Enni Ahvenranta ja Susanna Väisänen (oik) Sinisafiirien nuorten ryhmästä 9.12.2017 Töölön Kisahallissa

Elise -Vantaa palkitsi joulunäytöksessä seurassamme lähes kymmenen vuotta rytmistä voimistelua harrastaneita voimistelijoita. Valinnassa korostettiin palkittujen voimistelijoiden ystävällistä ja reilua käytöstä. He ovat kukin omalta osaltaan edistäneet yhteishenkeä ja ottaneet sekä uudet voimistelijat että valmentajat aina lämpimästi vastaan . Tämän ansaitun tunnustuksen saivat Enni Ahvenranta, Wilma Heikkinen ja Susanna Väisänen.  ”On ollut ilo saada kaltaisianne voimistelijoita seuraamme”, välitti kiitoksensa seuran puolesta valmennuspäällikkö Terhi Neuvonen.

Elise -Vantaan palkitut valmentajat Diana Hietapakka ja Jonna Nuutinen

Voimistelijoiden lisäksi Elise -Vantaan hallitus halusi myös antaa erityistunnustuksen kahdelle valmentajalle.  Diana Hietapakkaa kiitettiin hänen pitkäaikaisesta sitoutumisesta sekä innostuksesta kehittää seuraa. Kiitosten yhteydessä esille nostettiin myös Dianan upea taito kohdata ja kohdella jokaista voimistelijaansa yksilöllisesti. Nuorista valmentajista palkittiin Jonna Nuutinen, joka on aina valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa niin voimistelijoita kuin muita valmentajia.  Jonna on nopea oppimaan uutta ja hän on kehittynyt nopeasti työssään valmentajana. Tänä syksynä hän on aloittanut myös toimimisen rytmisen voimistelun tuomarina kilpailuissa.

Suomen naisten maajoukkueen voimistelijat esiintyivät joulunäytöksen päärooleissa.
Sinisafiirien nuorten ryhmän esityksen aiheena joulunäytöksessä oli juhlat.
Rubiinien Hopeiset juhlijat

Lämpimät kiitokset hienosta tunnelmasta kaikille ihanille esiintyjille, valmentajille, yhteysvanhemmille, Elisen talkooväelle ja yleisölle.

Hyvä meidän Elise ja Elise – Vantaa! #YhdessäOlemmeEnemmän
Onnea 100-vuotias Suomi vielä kerran!