Valmennusryhmät 2024-2025

Ilmoittautuminen kaikkiin Elise-Vantaan harraste- ja valmennusryhmiin, leireille ja tapahtumiin tehdään myClub-järjestelmässä

Elise-Vantaa tarjoaa valmennusryhmiä 5-vuotiaista alkaen. Ryhmästä ja voimistelijasta riippuen kilpailutoimintaan osallistutaan rytmisen voimistelun kilpatasoilla A, B tai C yksilö- joukkue- tai duo/trio -sarjoissa.

Valmennustoiminnan tavoitteet: Valmennusryhmien tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen sekä voimistelullisten taitojen kehittäminen. Esivalmennus- ja valmennusryhmien toiminta pohjautuu Suomen Voimisteluliiton huippuvoimistelijan urapolkuun.

Valmennusryhmien tavoitteet asetetaan ikäluokka- ja ryhmäkohtaisesti. Harjoittelu on monipuolista ja tavoitteellista. Joukkueet ovat olleet seuran painopiste sekä vahvuus jo vuosien ajan.

Rytminen voimistelu on monipuolinen taitolaji, jossa musiikki, voimistelijan liike ja väline muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Huipputasolla laji vaatii fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös urheilullisuutta ja taiteellisuutta. Lajissa harjoitellaan ja kilpaillaan yksilönä, joukkueessa sekä duo/triossa. Lisää tietoa rytmisestä voimistelusta löydät Voimisteluliiton sivulta.

Elise-Vantaan kasvatteja maajoukkuetasolla:

  • Anastasiia Polishchuck, naisten maajoukkue (2022 alkaen), nuorten maajoukkue (2021)
  • Amanda Äänismaa, nuorten maajoukkue (2021 & 2023)
  • Viliina Sipilä, naisten maajoukkue (2021-2023)
  • Nuorten seurayhteistyöjoukkueet Elise-Vantaa, Elise ja ESVOLI Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden kaksoisvoitto (2022)
  • Julia Romanyuk (2009 ja 2010 naisten 4-ottelun Suomen mestari)