valmennusryhmät

Millainen laji rytminen voimistelu on
Rytminen voimistelu on monipuolinen taitolaji, jossa musiikki, voimistelijan liike ja väline muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Huipputasolla laji vaatii fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös urheilullisuutta ja taiteellisuutta. Lajissa harjoitellaan ja kilpaillaan sekä yksilönä että joukkueessa. Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Lisää rytmisestä voimistelusta löydät Voimisteluliiton sivulta.

Rytminen voimistelu Elise – Vantaassa
Elise – Vantaassa voit harrastaa rytmistä voimistelua 3-vuotiaasta alkaen. Tarjolla on voimistelukoulu-, harraste- ja valmennusryhmiä. Valmennuksesta huolehtivat koulutetut aikuiset valmentajat. Harraste- ja voimistelukouluryhmät soveltuvat hyvin myös muiden lajien tukiharjoituksiksi.

Miten löydän sopivan ryhmän

Jokaiselle voimistelusta kiinnostuneelle pyritään yksilöllisesti löytämään sopiva ryhmä. Harrastuksen voi aloittaa lasten voimistelukouluryhmistä, mutta mukaan voi tulla myös myöhemmin suoraan esivalmennus- tai valmennusryhmiin. Voimistelukoulut ja esivalmennusryhmät ovat kaikille avoimia, eikä aiempaa harrastustaustaa tarvitse olla.

Valmennustoiminnan tavoitteet
Valmennusryhmien tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen sekä voimistelullisten taitojen kehittäminen.
Esivalmennus- ja valmennusryhmien toiminta pohjautuu Suomen Voimisteluliiton huippuvoimistelijan urapolkuun. Valmennusryhmien tavoitteet asetetaan ikäluokka- ja ryhmäkohtaisesti. Harjoittelu on monipuolista ja tavoitteellista.

Elise – Vantaan yksilövoimistelijoista menestynein on vuosien 2009 sekä 2010 yksilöiden (naiset) 4 -ottelun Suomen mestari Julia Romanyuk. Joukkueet ovat olleet seuran painopiste ja vahvuus vuosien ajan. Elise – Vantaan nuorten joukkue on saavuttanut pronssia 2018 PM-kilpailuissa ja vuoden 2019 SM-kilpailuissa. Vuonna 2021 Anastasiia Polishchuk  edusti nuorten maajoukkueessa Suomea rytmisen voimistelun EM-kilpailuissa Bulgariassa. Nuorten seurayhteistyöjoukkueet (Elise-Vantaa, Elise ja ESVOLI)Florette ja Fenicia voimistelivat kaksoisvoittoon Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 7.-8.5.2022. 

ELISE-VANTAAN KASVATTEJA

Viliina Sipilä, naisten maajoukkue (Elise) 

Terhi Neuvonen ja Viliina Sipilä 26.9.2020 Turku Kuva: Jari Sipilä

KILPAILU- JA STARALISENSSIT 
Lisenssikausi 2022-2023 päivitys kesken

Kilpailulisenssi
Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.   Lisenssikauden 1.9.2020-31.8.2021 myynti aukeaa elokuun 2020 loppupuolella.   Lisenssin voi tilata joko vakuutuksellisena tai ilman vakuutusta. Jos tilaat lisenssin ilman vakuutusta, tulee voimistelijalla olla oma tapaturmavakuutus, joka sisältää ns. urheiluvakuutusehdon.

Stara-lisenssi
Stara-tapahtumaan voi osallistua edullisemmalla Stara-lisenssillä.  Jos Sinulla on jo kilpailulisenssi voit osallistua sillä myös Voimisteluln Stara-tapahtumiin.

Pikaohjeet
1. Kirjaudu Elise-Vantaan  jäsenrekisteriin.
2. Valitse vasemman puolen valikosta LISENSSIEN OSTO.
3. Valitse URHEILIJA, jonka jälkeen valitse lapsi jolle ostat lisenssin.
4. Täytä lapsen henkilötiedot ( ID numeroa ei laiteta )  ja TALLENNA
5. Valitse LAJI -> RV Rytminen voimistelu -> JV Joukkuevoimistelu
6. Valitse KILPAILULISENSSI tai STARALISENSSI
7. Valitse Ostan lisenssin vakuutuksella tai Ostan lisenssin ilman vakuutusta
8. Hyväksy ehdot ( kaksi erikohtaa )
9. Maksa vakuutus
10. Näet ostetun lisenssin lapsen kohdalta

Lisätietoa lisensseistä http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

VALMENNUSRYHMÄT 

OLETKO KIINNOSTUNUT PAIKASTA RYTMISEN VOIMISTELUN VALMENNUSRYHMISSÄ?

Ota yhteyttä  valmennuspaallikko(at)elisevantaa.fi ,
tai p.  050 463 9856