Avoimet työpaikat

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa ry on vuodesta 2002 toiminut urheiluseura. Seuran urheilijoita on edennyt maajoukkuetasolle edustamaan niin rytmisen voimistelun EM- kuin MM-kilpailuissakin. Valmennusryhmiemme harjoitustilat sijaitsevat Vantaan Kartanonkoskella hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Harjoittelemme pääasiassa Pointin kansainvälisellä koululla (Hagelstamintie 1).

LÄHETÄ MEILLE AVOIN HAKEMUS

Olisitko kiinnostunut rytmisen voimistelun valmentamisesta, harrastevoimistelun ohjaamisesta tai tanssinopetuksesta? Toimintamme laajenee vuosittain. Otamme mieluusti mukaan uusia reippaita ohjaajia ja valmentajia.

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä ei vielä ole välttämätöntä olla, meillä pääset oppimaan. Tuntitarjontamme sisältää lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, rytmisen voimistelun harraste- ja valmennusryhmiä sekä aikuisbalettia. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. 

Edellytämme kaikilta ohjaajiltamme vähintään alkeistason ohjaajakoulutuksen suorittamista sekä vastuullisen valmennuksen koulutusta. Tarjoamme yhteisöllisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta Voimisteluliiton kursseilla sekä mukaan pääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä Sirja Lepistöön, kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut! Sirjan tavoitat parhaiten sähköpostilla sirja.lepisto@elisevantaa.fi tai vaikka WhatsAppilla numerosta 050 4639 856.