Avoimet työpaikat

Olisitko kiinnostunut voimistelulajien tai tanssin ohjaustoiminnasta, tai kenties rytmisen voimistelun valmentamisesta seurassamme?

Toiminta laajenee vuosittain. Otamme mieluusti mukaan uusia reippaita ohjaajia ja valmentajia.

Tuntitarjontamme sisältää lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, rytmisen voimistelun harraste- ja valmennusryhmiä sekä aikuisbalettia ja tanssillista voimistelua. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. 

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä ei vielä ole välttämätöntä olla, meillä pääset oppimaan.

Edellytämme kaikilta ohjaajiltamme vähintään alkeistason ohjaajakoulutuksen suorittamista sekä vastuullisen valmennuksen koulutusta. Tarjoamme monipuolisen, aktiivisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta Voimisteluliiton kursseilla sekä mukaan pääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä valmennuspäällikköömme Sirja Lepistöön, kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut! Sirjan tavoitat parhaiten sähköpostilla valmennuspaallikko@elisevantaa.fi tai vaikka WhatsAppilla numerosta 050 4639 856.