Ilmoittautuminen

Elise-Vantaa tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti voimistelua. Tutustu eri ryhmiemme tarjontaan. Kun olet löytänyt sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan ryhmän, voit ilmoittautua mukaan toimintaamme tältä sivulta. Jos olet uusi harrastaja, liity ensin jäseneksi. Kaksi ensimmäistä viikkoa voit halutessasi kokeilla ilmaiseksi.

ILMOITTAUTUMINEN

painonappi_ilmoittauduTervetuloa urheilemaan Elise – Vantaaseen. Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein. Ilmoittautuminen syyskaudelle on avattu 1.8.2018 jäsenrekisterissämme. Ohjelmistossa ovat mukana voimistelukoulu- ja harrasteryhmät, rytminen voimistelu,  voimistelun  esivalmennusryhmät ja valmennusryhmät.

LIITY JÄSENEKSI

painonappi_liityHarrasteryhmiin voit tutustua etukäteen harrastevoimistelun sivuilla. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta harrasteryhmässä, ota yhteyttä toimistoomme
minna.lehtikallio(at)elisevantaa.fi,
puhelinaika arkisin klo.12-14 p.050 463 9891 tai jos olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä  arkisin terhi.neuvonen(at)elisevantaa.fi ,  p. 050 463 9856.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Puhelimitse ei valitettavasti voi ilmoittautua.
Apua ilmoittautumiseen ja ryhmän valintaan
toimistolta  minna.lehtikallio(at)elisevantaa.fi,
Puhelinaika arkisin klo.12-14 p.050 463 9891

MAKSUT

Jäsenmaksu
Elise – Vantaan jäsenmaksu vuonna 2018 on 30 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Syyskaudella mukaan tulevat uudet harrastajat maksavat vuoden 2018 jäsenmaksun syyskauden harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

Vakuutukset
Harrastajien vakuutukset
Elise – Vantaa on vakuuttanut kaikki harrastajajäsenensä Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksella. Voimisteluliiton jumppaturva ei ole voimassa kilpaurheilussa.

Kilpailuihin osallistuvien voimistelijoiden vakuutukset
Kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla Voimisteluliiton kilpailu- tai Staralisenssi. Lisenssin voi ottaa Voimisteluliiton tarjoamalla vakuutuksella, tai ilman vakuutusta, mikäli urheilijalla on oma tarpeeksi kattava vakuutus.

Vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutukset
Seuralla on Pohjolan Tuplaturvavakuutus Suomen Voimisteluliiton ja VALO:n kautta. Vakuutus korvaa seuran toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia.

Lisää Voimisteluliiton vakuutuksista

Harjoitusmaksu
Kaikkien harrasteryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulu-, harraste- ja esivalmennusryhmien sekä perheliikunnan syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun.
Valmennusryhmissä on käytössä kuukausimaksu. Valmennusryhmien lukuvuosi  kestää elokuusta kesäkuuhun. Heinäkuu on pääsääntöisesti lomakuukausi.

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla
osoitteeseen ilmoittautuminen (at) elisevantaa.fi.

Lasten ja nuorten voimisteluryhmät

1 x viikko lukukausimaksu 125 euroa + jäsenmaksu
2 x viikko lukukausimaksu 220 euroa + jäsenmaksu
3 x viikko lukukausimaksu 280 euroa + jäsenmaksu

Esivalmennusryhmät

1 x viikko lukukausimaksu 125 euroa + jäsenmaksu
2 x viikko lukukausimaksu 250 euroa + jäsenmaksu

Valmennusryhmät

2 x viikossa 80 euroa / kuukaudessa
3 x viikossa 120 euroa / kuukaudessa
4 x viikossa 145 euroa / kuukaudessa
5 x viikossa 160 euroa / kuukaudessa
6 x viikossa 180 euroa / kuukaudessa

+ vuoden 2018 jäsenmaksu 30 euroa

Harjoitusmaksuihin sisaralennus 25%
Sisaralennus myönnetään edullisimmasta harjoitusmaksusta. Tiedustelut seuran toimistosta minna.lehtikallio(at)elisevantaa.fi

Kansallisten kilpailujen osallistumismaksut
Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu valmentajan toimesta. Osallistumismaksu lähetetään osallistujien sähköpostiin voimistelijan nimellä (tarkistathan, että lapsen tiedoissa on huoltajan sähköpostiosoite) sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksu tulee maksaa ennen kilpailua.

Leirimaksut
Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua.

Maksu- ja peruutusehdot
Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen.

Maksuhyvitykset
Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).
Yksilövoimistelijoiden kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan.
Yksittäisen voimistelijan osuutta kilpailujen tai Starojen joukkueen osallistumismaksuissa sairastapauksissa ei hyvitetä.
Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.
Lopettaminen kesken kauden – Ei hyvitystä harraste, eikä esivalmennusryhmissä.
Lopettaminen kesken lukuvuoden valmennusryhmät – Kuukauden irtisanomisaika.                                                                                           Kehonhuolto ja mentaalivalmennus ovat ennakkoon laskutettavia tilauskursseja joihin sitoudutaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tilauskurssimaksua ei hyvitetä.

Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen (at) elisevantaa.fi

LIITY JÄSENEKSI

ILMOITTAUDU LIIKUNTARYHMIIN

TILAA SEURATUOTTEITA