Ilmoittautuminen

Tervetuloa Elise-Vantaalle urheilemaan tai harrastamaan laadukkaasti ohjattua liikuntaa monipuolisesti, erilaisin tavoittein ja iloisessa joukossa!

Toimintaan ilmoittaudutaan mukaan rekisteröitymällä myClub-järjestelmään ja valitsemalla sieltä sopiva ryhmä. MyClub on urheiluseurojen käyttöön tarkoitettu jäsentietopalvelu, jonka kautta hoidetaan ilmoittautumiset, viestintä ja laskutus.

Saadaksesi kaiken ajantasaisen tiedon, suosittelemme myös myClub-puhelinsovelluksen lataamista jäsentilin rekisteröimisen jälkeen. Puhelinsovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta ja se toimii myClub-tunnuksillasi. Kaikki laskut ja viestit lähtevät myClubiin syötettyyn sähköpostiosoitteeseen, joten tarkistathan jäsentilisi sekä roskapostin säännöllisesti.

Jos myClub on sinulle entuudestaan tuttu, voit siirtyä sinne tästä.

myClub-pikaohjeet uusille harrastajille: myClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus. Tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella. Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen  yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja.

myClub ohjeet: https://docs.myclub.fi/v/member/

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan, mutta ryhmään tulee aina ilmoittautua. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää, peruutus tai ryhmän vaihto tulee ilmoittaa mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen toimisto@elisevantaa.fi.

Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta harrastepuolella, ota yhteyttä toimistoomme toimisto@elisevantaa.fi. Mikäli olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä: sirja.lepisto@elisevantaa.fi.