Vanhempaintyöryhmä

Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan!
Vanhempaintyöryhmän tarkoituksena on lisätä voimistelijoiden vanhempien välistä yhteisöllisyyttä ja tukea sitä kautta seuran toimintaa. Työryhmän tehtävänä on koota talkootyöstä innostuneet vanhemmat yhteen sekä järjestää seuralle vanhempien toimesta varainhankintaa. Talkootyö mahdollistaa seuran kilpailujen järjestämisen, sen ansiosta saamme nauttia myös upeista näytöksistä ja osallistua yhteisiin tapahtumiin lastemme ja heidän valmennustiimiensä kanssa. Vanhempaintyöryhmä toivottaa niin harraste- kuin valmennusryhmissä voimistelevien vanhemmat mukaan vanhempaintyöryhmän toimintaan.

Vanhempaintyöryhmän yhteyshenkilö:
Paula Palsala sähköposti: paula.palsala(at)elisevantaa.fi

Vanhempaintyöryhmän toiminnasta kiinnostuneet saavat lisätietoja ja voivat liittyä ryhmän postituslistalle lähettämällä omat yhteystietonsa vanhempaintyöryhmän yhteyshenkilölle.

Valmennusryhmien yhteysvanhemmat kaudella 2018 – 2019

Ariel – Johanna Mikkola – Pusa
Elise Vantaa nuoret  – Tanja Tuukkanen
Elise – Vantaa pre-nuoret – Tanja Tuukkanen
Hopeatähdet nuoret – Anne Kontula
Hopeatähdet pre -nuoret
– Riikka Smolander-Slotte
Kultahiput – Jerinja Porkka
Kultasiivet-Jerinja Porkka

Yhteysvanhempi toimii viestinvälittäjänä valmentajien/seuran ja vanhempien välillä tarvittaessa. Yhteysvanhempi tukee valmentajaa muissa kuin valmennuksellisissa asioissa (esim. kimppakyydit, asujen koristelun organisointi sekä varusteiden yhteishankinnat).