Valmennusryhmät

Valmennusryhmätoiminnassa syntyy kuluja vuosittaisesta jäsenmaksusta, kuukausittaisesta harjoitusmaksusta sekä kilpailu- ja lisenssimaksuista.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2024 on 30e. 

KUUKAUSITTAISET HARJOITUSMAKSUT

Valmennusryhmien harjoittelukausi on 24.7.2023-30.6.2024. Sitoutuminen maksuihin kestää lähtökohtaisesti koko harjoittelukauden (syksy-kevät). Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kuusi kuukautta (esim. joulukuussa irtisanottaessa, maksuvelvollisuus jatkuu kesäkuun loppuun saakka).

Valmennusryhmien kuukausihinnat:

  • Minirytmiset ja Hopeatähdet 3 x viikossa: 125e/kk
  • Muut valmennusryhmät 3 x viikossa: 145e/kk
  • 4 x viikossa 165e/kk
  • 5 x viikossa 190e/kk
  • 6 x viikossa 210e/kk
  • 7 x viikossa 230e/kk

Sisarusalennus: Kaikissa harraste- ja valmennusryhmissä on käytössä sisarusalennus, joka huomioidaan harjoitus-/kausimaksuissa. Elise-Vantaan sisarusalennus on 25%, joka myönnetään toiselle tai useammalle saman perheen lapselle edullisimmasta harjoitusmaksusta. Sisarusalennus ei muodostu laskulle automaattisesti. Mikäli olet oikeutettu sisaralennukseen, otathan yhteyttä toimistoon aina kauden alkaessa toimisto@elisevantaa.fi.

KILPAILUTOIMINNAN MAKSUT

Kilpailutapahtumien maksu muodostuu Voimisteluliiton määrittelemästä kilpailun/Staran osallistumismaksusta sekä seuran erikseen perimästä kilpailumaksusta. Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu valmentajan toimesta.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksun suuruus vaihtelee riippuen siitä osallistuuko Staraan (edullisempi) vai kilpailuun. Voimisteluliitto määrittelee kilpailujen osallistumismaksujen suuruudet, jotka ovat rytmisessä voimistelussa 30-40€ per voimistelija per kisa. Kilpailumaksu on noussut aiemmilta vuosilta ja kisoja järjestävät seurat perivät kaikki automaattisesti korkeampaa 40€ maksua.

Yksilökilpailu: 40€/voimistelija
Duo/Trio kilpailu: 40€/voimistelija (duo 80€, trio 120€)
Joukkuekilpailu: 140€/joukkue
Stara: 20€ /voimistelija (yksilöt, duot/triot)
Stara: 90€/joukkue

(Korkeammat hinnat mm. SM-kilpailut ja arvokilpailukarsinnat.)

Kilpailumaksu: Kilpailumaksu lisätään kunkin kilpailun/staran osallistumismaksuun. Kilpailumaksulla katetaan osa seuralle aiheutuvista valmentaja- ja tuomarikuluista kilpailuissa. Elise -Vantaa tukee urheilijoidensa kilpailemista ja kustantaa suurimman osan kilpailuista aiheutuvista kuluista mm. toimistokulut, tuomaripalkkiot ja/tai -sakot, valmentajien korvaukset, mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat jne.

Duo/Trio kilpailu: 40€/voimistelija (duo 80€, trio 120€)
Joukkuekilpailu: 140€/joukkue
Stara: 20€ /voimistelija (yksilöt, duot/triot)
Stara: 90€/joukkue

(Korkeammat hinnat mm. SM-kilpailut ja arvokilpailukarsinnat.)

Rytmisen voimistelun kilpailumaksujen suuruudet ovat 1.7. 2021 alkaen olleet: pääkaupunkiseudun kilpailutapahtumat 20€ /voimistelija ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävät kilpailut 30€/voimistelija. Voimistelupäivät, Gymnaestrada yms. voimistelun suurtapahtumat sekä kansainväliset kilpailut eivät sisälly kilpailumaksusääntöön. Näissä kilpailumaksu määräytyy kertaluonteisesti ja maksun suuruus vaihtelee tapahtumasta riippuen.

Osallistumismaksu lähetetään osallistujien sähköpostiin voimistelijan nimellä myClubin kautta (tarkistathan, että lapsen tiedoissa on huoltajan sähköpostiosoite). Maksu tulee maksaa ennen kilpailuun osallistumista.

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Joukkueen jäsenen osuutta ilmoittautumismaksussa ei hyvitetä. Kilpailumaksun (20-30€) osuutta ei palauteta, vaan se pidätetään toimistokuluna.