Valmennusryhmät

Valmennusryhmätoiminnassa syntyy kuluja vuosittaisesta jäsenmaksusta, kuukausittaisesta harjoitusmaksusta sekä kilpailu- ja lisenssimaksuista.

Jäsenmaksu: Elise-Vantaan jäsenmaksu on 30e. Jäsenmaksu peritään kaikilta valmennusryhmiin osallistuvilta aina vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Syyskaudella mukaan tulevat uudet valmennusryhmäläiset maksavat kuluvan vuoden jäsenmaksun syyskauden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

KUUKAUSITTAISET HARJOITUSMAKSUT

Valmennusryhmien harjoittelukausi on 29.7.2024-30.6.2025. Sitoutuminen maksuihin kestää lähtökohtaisesti koko harjoittelukauden (syksy-kevät). Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kuusi kuukautta (esim. joulukuussa irtisanottaessa, maksuvelvollisuus jatkuu kesäkuun loppuun saakka).

Valmennusryhmien kuukausihinnat ovat:

 • Minirytmiset ja Hopeatähdet 3 x viikossa: 125e/kk
 • Muut valmennusryhmät 3 x viikossa: 145e/kk
 • 4 x viikossa 165e/kk
 • 5 x viikossa 190e/kk
 • 6 x viikossa 210e/kk
 • 7 x viikossa 230e/kk

Sisarusalennus: Kaikissa valmennusryhmissä on käytössä sisarusalennus, joka huomioidaan harjoitusmaksuissa. Elise-Vantaan sisarusalennus on 25%, joka myönnetään toiselle tai useammalle saman perheen lapselle edullisimmasta harjoitusmaksusta. Sisarusalennus ei muodostu laskulle automaattisesti. Mikäli olet oikeutettu sisaralennukseen, otathan yhteyttä toimistoon aina kauden alkaessa toimisto@elisevantaa.fi.

KILPAILUTOIMINNAN MAKSUT

Kilpailutapahtumien maksu muodostuu Voimisteluliiton määrittelemästä kilpailun tai Staran osallistumismaksusta sekä seuran erikseen perimästä kilpailumaksusta. Kilpailuihin rekisteröinti tapahtuu vastuuvalmentajan toimesta.

Osallistumismaksu: Voimisteluliitto määrittelee kilpailujen osallistumismaksujen suuruudet. Osallistumismaksun suuruus vaihtelee riippuen siitä osallistuuko Staraan vai kilpailuun. SM-kilpailuissa sekä arvokilpailukarsinnoissa osallistumismaksujen suuruudet ovat korkeammat ja ne ilmoitetaan aina erikseen. Osallistumismaksujen määrät ovat:

 • Yksilökilpailu: 40€/voimistelija
 • Duo/Trio kilpailu: 40€/voimistelija (duo 80€, trio 120€)
 • Joukkuekilpailu: 140€/joukkue
 • Stara: 20€ /voimistelija (yksilöt, duot/triot)
 • Stara: 90€/joukkue

Kilpailumaksu: Kilpailumaksu lisätään kunkin kilpailun tai Staran osallistumismaksuun. Kilpailumaksulla katetaan osa seuralle aiheutuvista valmentaja- ja tuomarikuluista. Elise -Vantaa tukee urheilijoidensa kilpailemista ja kustantaa suurimman osan kilpailuista aiheutuvista kuluista mm. toimistokulut, tuomaripalkkiot ja/tai -sakot, valmentajien korvaukset, mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat jne. SM-kilpailuissa ja arvokilpailukarsinnoissa kilpailumaksujen suuruudet ovat korkeammat ja ne ilmoitetaan aina erikseen. Kilpailumaksujen määrät ovat:

 • Pääkaupunkiseudun kilpailutapahtumat: 20€ /voimistelija
 • Pääkaupunkiseudun ulkopuoliset tapahtumat: 30€/voimistelija
 • Voimistelupäivät, Gymnaestrada yms. voimistelun suurtapahtumat sekä kansainväliset kilpailut eivät sisälly kilpailumaksusääntöön. Näissä kilpailumaksu määräytyy kertaluonteisesti ja maksun suuruus vaihtelee tapahtumasta riippuen.

Laskut lähetetään osallistujien sähköpostiin myClubin kautta (tarkistathan, että lapsen tiedoissa on huoltajan sähköpostiosoite). Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Joukkueen jäsenen osuutta ilmoittautumismaksussa ei hyvitetä. Kilpailumaksun (20-30€) osuutta ei palauteta, vaan se pidätetään toimistokuluna.