Aikuisbaletti 16+

Ilmoittautuminen Aikuisbalettiin on avoinna myClubissa, pääset sinne tästä

Nyt on mahdollisuus kokea baletin taikaa Elise -Vantaan järjestämällä, huippuopettaja Anu Lindellin aikuisbalettitunnilla. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa balettiharrastusta! Aikuisbaletissa nautitaan klassisen baletin harjoittelusta musiikkikappaleiden tahdissa. Harrastus sopii kaikille baletista kiinnostuneille.

Vakiovuorot: maanantai klo 19.00-20.00

Harjoituspaikan osoite: Vantaan kansainvälinen koulu Point, Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa

Harjoitusmaksut: 135€ /lukukausi + 30€ vuosittainen jäsenmaksu

Ohjaaja: Anu Lindell

Anu valmistui Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta vuonna 1985, jonka jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa vuosina 1985-2009. Anu on tanssinut urallaan kaikissa keskeisissä teoksissa Suomen Kansallisoopperassa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Anu on opettanut balettia pääkaupunkiseudulla v. 2007 lähtien ja toiminut baletinopettajana Elise-Vantaan rytmisen voimistelun valmennusryhmissä vuodesta 2018.

Laskutuksesta ja viestinnästä: Kaikki laskut ja viestit lähtevät myClubin jäsentilillä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, joten tarkistathan jäsentilisi sekä roskapostisi säännöllisesti. Järjestelmä luo kausimaksun automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu laskutetaan uusilta jäseniltä erikseen marraskuun aikana.

Ohjeita myClubin käyttöön https://help.myclub.fi. Lisätiedot ja apua ilmoittautumiseen osoitteesta toimisto@elisevantaa.fi.