Seuratuotteet

Elise-Vantaan seuratuotteet toimittaa kotimainen yritys Elastic Gymwear. 

Näin pääset seuratuotekauppaan:

1) Mene osoitteeseen: www.elastic.fi/seuroille

2) Kirjoita salasanakenttään: Elisev23

3) Pääset ostamaan seuratuotteita! 🙂

VAATEKOOT: Tarkista nettikaupasta Elasticin kokotaulukko, sillä tuotteiden istuvuus on napakka. Jos voimistelija on vaatekooltaan kokojen välissä (esim. 145cm), tulee seuravaatteesta ostaa seuraava isompi koko (esim. tässä tapauksessa koko 150cm).

Suosittelemme kaikille jäsenillemme Elise-Vantaan edustusasua, joka on violetti t-paita sekä musta svetari. Erityisesti valmennusryhmät edustavat seuraa edustusasussa tapahtumissa ja kilpailuissa.

Seuratuotteet ovat myynnissä kaikille seuran jäsenille, perheenjäsenille ja tapahtumien toimitsijoille. Kaikki Elasticin treenivaatteet valmistetaan kotimaisena käsityönä Tampereella ja Turussa. Kaikki tuotteet ovat tilaustuotteita. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme laadun lisäksi sen perusteella, että vaatteita ei painateta, teetetä ja valmisteta turhaan. Tämän vuoksi toimitus voi kestää useamman viikon.

Omalta ohjaajalta tai valmentajalta voi aina tarkistaa, mitkä tuotteet on tarkoitus hankkia.

Tulossa: Jos vanhat seura-asut, kisapuvut ja muut varusteet jäävät sinulle käyttämättömiksi, voit kaupata niitä Elise-Vantaan nettikirppiksellä. Laitetaan vielä hyvä ja ehjä tuote kiertämään, ympäristö kiittää! (Päivitys kesken 21.3.2024)