Kevätnäytöksessä juhlittiin vallattoman teini-ikäisen synttäreitä – Onnea 15-vuotias Elise – Vantaa!

Kuva: Samira Timonen

Virkeän ja vallattoman teini-iän saavuttanut Elise – Vantaa on kasvanut ja kehittynyt huimasti vuosien varrella.   Tänä keväänä palattiin ikään kuin alkujuurille. Niihin ensimmäisiin vuosiin, jolloin kevätnäytökset olivat aina seuran omia. Viime lauantaina #elisevantaa15 nimeä kantanut juhlanäytös esitteli kattavasti seuran voimistelijoiden koko kirjon. Lumossa lähes 250  esiintyjää valloitti yleisön iloisilla ja taitavilla esityksillään.

Kuva: Samira Timonen

Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana juhlapäivässä. Kiitos ihanat esiintyjät, yleisö, tukijoukot, valmentajat, ohjaajat, upea vapaaehtoisten joukko, arpajaispalkintojen lahjoittajat, kullanarvoinen talkooporukka ja Lumon henkilökunta. Teitte päivästä ikimuistoisen!

Seuran menestynein voimistelija moninkertainen Suomen mestari Julia Romanyuk, joka nykysin valmentaa ja toimii tuomarina seurassa. Kuva: Terhi Neuvonen

Seuran ensimmäisen ja pitkäaikaisen puheenjohtajan Tuovi Pahkasalon näytöksessä kuultu äänitervehdys  sai monet silmät kostumaan.  Aurinkoista kesän odotusta kaikille tämän sydämellisen tervehdyksen myötä.

Kuva: Marko Rantanen
Kuva: Marko Rantanen

Hyvät Elise-Vantaan 15-vuotiskevätnäytöksen juhlavieraat,

Erittäin lämpöiset terveiset täältä Bangkokista. Olisin niin mielelläni juhlimassa kanssanne nauttimalla upeista liikuntasuorituksista ja erittäin hyvästä seurasta.

Hyvässä seurassa on hienoa harrastaa, harjoitella ja kilpailla. Hyvässä seurassa on palkitsevaa suunnitella, ohjata, valmentaa ja tuomaroida. Hyvässä seurassa on mukavaa tehdä vapaaehtoistyötä. Hyvässä seurassa tehdään ja toteutetaan tavoitteita yhdessä ja annetaan hyvän kiertää. Olette nyt todella hyvässä seurassa eli Elise-Vantaan kevätnäytöksessä.

Haluan lähettää kiitokset teille kaikille siitä, että olette mukana seuramme toiminnassa. Liikuntaseurat eivät synny eivätkä menesty ilman aktiivisia toimijoita. Voimistelu ja urheiluseura Elise-Vantaata ei olisi syntynyt ilman sisarseura Elisen valmennuspäällikköä ja Suomen maajoukkuevalmentajaa Laura Ahosta. Hänen tarmokkuutensa ansiosta perustimme uuden liikuntaseuran Vantaalle ja toiminta alkoi kahden harrasteliikuntaryhmän muodossa Kartanonkoskella. Seuramme on saanut korvaamatonta tieto-taitoapua Elisen hallitukselta ja sen puheenjohtajalta Kaisu Kaijalta. Seuran luotettavana taustavaikuttajana on alusta asti toiminut myös Jari Korhonen.

Olen kiitollinen kaikille seuramme kehittämisessä mukana olleille upeille ihmisille joiden luettelemiseen menisi melkoinen tovi. Siksi esitän yhteisen ja nöyrän kiitoksen kaikille heille, jotka ovat olleet mukana Elise-Vantaan taipaleella.

Nyt seurassamme on jäseniä noin 400 ja meidän valmennuspäällikkönä toimii Terhi Neuvonen, oikea seuran supernainen! Seurassamme voi tällä hetkellä osallistua harrasteryhmiin tai harjoitella tavoitteellisesti sekä rytmisen että joukkuevoimistelun kilparyhmissä. Ja näitä ryhmiä luotsaa upea joukko ammattitaitoisia ja motivoituneita ohjaajia ja valmentajia.  Minulle itselleni Elise Vantaan tarina on tarina unelmien toteutumisesta. Kun olin saanut liikunnalta ja voimistelulta niin paljon, ajattelin laittaa hyvän kiertämään ja lähteä mukaan perustamaan tätä seuraa. Mutta niin kuin usein antaessaan jotain toiselle saa kaksin verroin takaisin itselleen. Yksi seuramme päätavoitteista on aina ollut tarjota lapselle, nuorelle ja koko perheelle laadukas ja monipuolinen liikunnan ja voimistelun harrastamismahdollisuus lähellä kotia. Minun kotini on usein maailmalla, mutta sydän on Vantaalla ja se sykkii Elise Vantaalle, joka on täynnä ystäviä ja läheisiä ihmisiä. Nauttikaa siis hyvästä seurasta ja upeista esityksistä! Paljon Onnea Elise-Vantaa!

Bangkok, Thaimaa 29.4.2017
Tuovi Pahkasalo

Kuva: Samira Timonen
Kuva: Marko Rantanen