VOIMISTELUN ILOA VIRTUAALISESSA LUOKKAKILPAILUSSA

Rytmisen voimistelun luokkakilpailut 3 järjestettiin virtuaalisena 8.-9.5. Coco Sportin isännöiminä. Elise- Vantaalta ne voimistelijat, jotka olivat voineet kevätkaudella harjoitella lähiopetuksessa osallistuivat 1- ja 4-luokan kilpailuun.

Alva Häggblom, Lila Pihlström, Amelie Orre ja Mandi Sarelin edustvat Elise – Vantaata 4-luokassa.

Kilpailusuoritukset kuvattiin ennakkoon Vikis sovellukseen ja suoritukset julkaistiin ja arvosteltiin varsinaisena kilpailuviikonloppuna. Kuvauksissa oli aito jännittynyt kilpailutunnelma. Voimistelijat nauttivat kun pääsivät pitkän tauon jälkeen esiintymään kisapuvuissaan ja ennen kaikkea näyttämään mitä on harjoiteltu.

Stella Rönkkö ensimmäisen ”oikean” kilpailun jälkeen. Yli vuoden odotus palkittiin kun vihdoin pääsi kilpailemaan.

1-luokan kilpailuun otti osaa huikeat 215 voimistelijaa. Elise-Vantaalta oli mukana Sonja Inkinen, Pinja Pusa ja Stella Rönkkö. Virtuaalikilpailu oli tytöistä uusi ja jännittävä, mutta kiva kokemus. Pinja Pusa ja Stella Rönkkö saavuttivat kategorian 2 ja Sonja Inkinen kategorian 3.

Valmentajat Siiri Kaskilahti ja Emma Lehtikallio iloitsivat tyttöjen puolesta, kun oli jälleen mahdollista kilpailla.

4-luokassa oli mukana 67 kilpailijaa , jotka kaikki suorittivat vapaaohjelman lisäksi kaksi vapaavalintasiat välineohjelmaa. Amelie Orre sijoittui kategoriaan 2, Lila Pihlström kategoriaan kolme ja 4 kategoriaan sijoittuivat Alva Häggblom sekä Mandi Sarelin.

Amelie onnistui hienostri vapaaohelmassa sekä vaikealla vanteella. Palloon sattui muutamia suuria virheitä, mutta kokonaisuutena Ameliella oli onnistunut kilpailu.
Sonja tasapainoilua kilpailun jälkeen.

Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille sitkeästä työstä erikoisena aikana. Kiitokset meidän Wilma Heikkiselle sekä kaikille kisan tuomareille urakoinnista etäkilpailussa. Lopuksi vielä suuret kiitokset järjestävälle seuralle Coco Sport.