VAUHDIKAS LOKAKUU- MATKOJA JA MITALIJUHLIA

Syksyiseen lokakuuhun mahtui kisoja joka viikonlopulle ja seuramme voimistelijoita nähtiin useaan otteeseen kisa-alueella niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Sirena Cup Kroatia
Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna voimistelijoitamme matkusti aurinkoiseen Zadariin, Kroatiaan. Kroatiassa voimistelijat, valmentajat ja kannustusjoukot viettivät viisi päivää, joista yksi oli turistipäivä. Kisadelegaatio tutustui Zadarin viehättävään vanhaan kaupunkiin ja muutama rohkea uskaltautui pulahtamaan viilentyneeseen Adrianmereen kaupungin hiekkarannalla.

Kuva: Anne – Mari Kapiainen
Kuva: Terhi Neuvonen

Zadarista kotiin tuomisiksi saatiin myös mitaleja. Elise-Vantaan pre nuorten nauhajoukkueelle hopeaa, Nea Kapiaiselle 2007-syntyneiden kokonaiskilpailun hopeaa, Eevi Sierilälle 2006-syntyneiden kokonaiskilpailun kultaa.  Linnea Vasankarille pronssia narulla 2005-syntyneiden sarjassa ja Tiia Rantaselle pronssia keiloilla nuorten sarjassa.

Prenuorten nauhajoukkue. Kuva: Terhi Neuvonen
Nuoret Sirena Cupissa. Kuva: Terhi Neuvonen

Muita sijoituksia Amanda Äänismaa 2008-syntyneiden sarjan kuudes, Anastasiia Polishchuk  2007-syntyneiden kuudes, Linnea vasankari 2005-syntyneiden kokonaiskilpailun kuudes, Tiia Rantanen nuorten kokonaiskilpailun kahdeksas ja Rebekka Karila saman sarjan yhdeksäs.

Eevi. Kuva: Terhi Neuvonen
Zadarin vanhassa kaupungissa. Kuva: Terhi Neuvonen

Elise – Vantaan Stara
Lauantaina 12.10. päästiin seuraamaan seuramme voimistelijoiden esityksiä Elise-Vantaan oman Staran merkeissä. Jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Stara tapahtuma järjestettiin tällä kertaa Pointissa. Stara toimi samalla kontrolliharjoituksena 2- ja 5-luokan luokkakilpailuihin ja Elise Cupiin osallistuville voimistelijoille. Lämminhenkisen Staran yhteydessä järjestettiin buffa, voimistelukirppis ja seuratuotemyyntiä.

Kuva: Petri Kapiainen
Kuva: Taru Kankainen

Rytmisen voimistelun luokkakilpailu 1
Syksyn ensimmäiset luokkakilpailut järjestettiin 19.-20-10. Kurkelan koululla Keravalla Elise-Järvenpään isännöimänä. Taitojaan pääsivät näyttämään prenuorten joukkue ,  yksilövoimisteljoista Laura Rissanen ja Kerttu Palsala 2-luokassa sekä 5-luokassa Lotta Hukkanen, Nea Kapiainen ja Sara Virtanen.

Joukkueessa vasemmalta Lotta, Amanda, Eevi, Anastasii, Nea ja Sara. Kuva: Terhi Neuvonen
Laura. Kuva: Terhi Neuvonen

Lauantaina matolle pääsivät prenuorten nauhajoukkue joukkueiden 6-luokan kisassa sekä Laura ja Kerttu 2-luokan kisassa. Joukkue saavutti pronssia upealla Spice Girls ohjelmallaan.
2-luokan kisassa Laura saavutti hienosti luokkanousun sijoittuen kategoriaan 2. Kerttu voimisteli kategoriaan 3.

Sara. Kuva: Terhi Neuvonen
Lotta. Kuva: Petri Kapiainen

Sunnuntaina vuoroon pääsivät 5-luokan yksilöt. Seurastamme kisassa nähtiin Lotta, Nea ja Sara. Parhaiten sijoittui Sara, joka oli 48 voimistelijan joukosta upeasti 11 saavuttaen luokkanousun 6-luokkaan.

Nea. Kuva: Terhi Neuvonen
Ylituomarina toiminut Elise – Vantaan Taru Kankainen ja kilpailujen johtaja Elise – Järvenpään puheenjohtaja Niina Civil. Kuva: Terhi Neuvonen

Elise Cup
Lokakuun viimeisenä viikonloppuna oli vuorossa Elise Cup. Elise-Vantaalla oli edustajia niin yksilöissä, duoissa ja trioissa kuin joukkueissakin. Lauantaina Kultasiipien, Kultahippujen ja prenuorten voimistelijat hakivat kokemusta Starasta.

Lila. Kuva: Siiri Kaskilahti
Pinja. Kuva: Siiri Kaskilahti

Sunnuntaiaamusta tositoimiin pääsivät junnu duomme Annu Sierilä ja Arina Kevask. Tyttöjen syksyn ensimmäinen kisa sujui hyvin ja parivaljakko nappasi kultaa pisteillä 12.650. Myös naisten sarjassa saatiin mitali, kun Saana ja Ada voittivat sarjansa. Prenuorten sarjassa Trio Rebekka, Amelie ja Camilla olivat sijalla 4. Prenuorten joukkuekisassa Elise-Vantaan joukkueelle pronssia.

Elise – Vantaan upeat duot ja trio sekä prenuorten joukkue. Kuva: Terhi Neuvonen
Duo Kevask & Sierilä. Kuva: Terhi Neuvonen

Yksilöissä Elise-Vantaan voimistelijoita oli mukana nuorten A- ja B-sarjoissa. A-sarjassa mukana oli Arina Kevask, Tiia Rantanen, Pinja Tuukkanen ja Eevi Sierilä. Parhaiten heistä sijoittui Tiia, joka oli sijalla 15. B- sarjassa mukana olivat Rebekka, joka saavutti sijan 8, sekä Linnea, joka ylsi sijalle 10.

Tiia ja Eevi. Kuva: Terhi Neuvonen
Linnea ja Rebekka junnujen B-sarja Kuva: Terhi Neuvonen
Spice Girls joukkue ja maskotti Spice Kisahallilla lokakuussa 2019. Kuva: Terhi Neuvonen
Prenuorten trio Rebekka Kylliäinen, Camilla Valerius ja Amelie Orre. Kuva: Terhi Neuvonen

Varsin vauhdikkaan lokakuun myötä kilpailutahti vain kiihtyy. Onnittelut lokakuun kilpailumenestyksestä voimistelijat ja valmentajat.
Harjoitteluintoa, sitkeyttä, tsemppiä marraskuun pimeneviin iltoihin ja tuleviin kilpailuihin!