SYKSYN KILPAILUKAUSI AVATTIIN LAUANTAINA 28.9. IMATRALLA

Viime viikonloppuna käynnistyi rytmisen voimistelun kilpailukausi, kun Imatralla järjestettiin joukkueiden, duo/triojen ja nuorten yksilöiden ikäkausikilpailut.

Prenuorten joukkueet kilpailevat syyskaudella viiden nauhan ohjelmalla. Elise – Vantaan pre-nuorten joukkueeseen kuuluu seitsemän voimistelijaa Anastasiia Polishchuk, Amanda Äänismaa, Eevi Sierilä, Lotta Hukkanen, Nea Kapiainen, Sara Virtanen ja Amanda Äänismaa sekä Anni Harmaala joka ei ollut mukana Imatralla.
Vauhdikas ja iloinen joukkue esiintyi rohkeasti uudella vaikealla ohjelmalla. Molempiin suorituksiin mahtui runsaasti virheitä, mutta kauden ensimmäisestä kilpailusta lähdettiin hakemaan kokemusta ja tämä tavoite saavutettiin.
Imatralla pre-nuorissa kilpaili vain kaksi joukkuetta. Kilpailun voitti Elise – Järvenpään Sarabit .
”Prennujen” joukkue jatkaa hyvällä tsempillä työntekoa kotisalilla ja matkaa seuraavana viikonloppuna Kroatiaan hakemaan lisää kokemusta.

Elise – Vantaan pre-nuorten joukkue 28.9.2019 Kuva: Petri Kapiainen
Vas. Lotta Hukkanen, Sara Virtanen, Nea Kapiainen, Anastasiia Polishchuk, Amanda Äänismaa ja Eevi Sierilä. Kuva: Annu Sierilä

Elise – Vantaalta oli Imatralla mukanan kaksi duoa. Alkukaudesta sarjoissa nähtiin vähäinen määrä osallistujia. Nuorten sarjassa Petra Jyrkonen ja Jessica Helmi saivat klaulaansa hopeamitalit. Naisissa Elise – Vantaan duo Ada Kari ja Saana Hanioja oli ainut, mutta hyvistä suorituksista duolle kilpailusta ansaitusti kultaa.

Elise- Vantaan duot Imatralla Kuva: Annu Sierilä
Nuorten duo/trio palkintojenjako

Nuorten yksilöissä käytiin A-sarjassa 4-ottelu ja B-sarjassa 3-ottelu.
Jo alkukauden kilpailussa nähtiin todella kovatasoinen nuorten sarja. Elise – Vantaalta yksilöistä mukana oli Arina Kevask, Pinja Tuukkanen, Rebekka Karila sekä Linnea Vasankari. Jännitys näkyi vielä virheinä suorituksissa, mutta kilpailusta saatiin arvokasta kokemusta. Rebekka Karila ylsi B-sarjan kilpailussa sijalle neljä napaten keiloissa ennätyspisteensä 11.450

Linnea ja Rebekka Kuva: Terhi Neuvonen
Arina 28.9.2019 Kuva: Terhi Neuvonen
Pinja 28.9.2019 Kuva: Terhi Neuvonen

Onnittelut kaikille mitalisteille ja valmentajille. Kiitos tuomareille ja kisaisännille Imatran Voimistelijat.
Kaikki tulokset löytyvät Kisanetistä.