Solvallan tehopäivästä potkua kauden alkuun

Virve opastaa Kultahippujen tyttöjä balettitunnilla Kuva: Terhi Neuvonen

Elise-Vantaan valmennusryhmille suunnattu tehopäivä kokosi yhteen yli seitsemänkymmentä innokasta lasta ja nuorta seuran eri ryhmistä. Tehopäivä järjestettiin lauantaina 21.1.2017 ja tänä vuonna paikkana oli Solvallan Urheiluopisto. Voimistelijoita oli mukana Nasuista ja Nasut K ryhmästä, Kultahipuista, Arieleista, Hopeatähdistä, Rubiineista ja Sinisafiirien 13-15v-ryhmästä.

Arielit baletissa Kuva: Tiina Reynish
Nasut ja Nasut K ryhmän voimistelijat tapasivat Virven ensi kertaa ja pääsivät harjoittelemaan baletin perusasioita. Kuva: Patrik Laxell

Tehopäivän valmennuksesta vastasivat seuran omat valmentajat Ronja Granholm, Soile Granholm, Diana Hietapakka, Sanna-Liisa Järvelä, Taru Kankainen, Emma Lehtikallio, Terhi Neuvonen, Virve Olsson, Kati Rantsi ja Tiina Reynish. Harjoituksia ja päivän toimintaa seurasivat myös seuran hallituksen jäseniä ja huoltajia eri ryhmistä.

Hallituksen tehotytöt reippailemassa Nuuksion upeissa maisemissa Kuva: Heta-Leena Sierilä
Nasut tekemässä enkeleitä Kuva: Hanna Kivelä

Päivän käynnistyi Solvalla Areenalla aamulla klo.9.00 seuran valmennuspäällikkö Terhi Neuvosen johdolla ja päättyi klo. 16.00 yhteiseen ilmaisutaitotuokioon Diana Hietapakan ohjaamana.
Päivä piti sisällään monipuolisesti perusvoimistelua, välinetekniikkaharjoittelua ja balettia. Lounaan jälkeen saatiin nauttia lumesta ja lempeästä talvisäästä.

Nasut ryhmien tyttöjä lounaalla Kuva: Patrik Laxell
Tässä ollaan valmistautumassa kuntopiiriin harjoituksen päätteeksi. Kuva: Terhi Neuvonen
Nauhatekniikkaa harjoittelemassa Hopeatähdet, Rubiinit ja Sinisafiirit Solvalla Areenan liikuntasalissa. Kuva: Terhi Neuvonen

Seurahistoriassa tehopäivä oli järjestyksessään vasta toinen, mutta ei varmastikaan viimeinen. Ilmassa on vahva tunne siitä, että tammikuun tehopäivä on tullut jäädäkseen ja ajankohta voisi olla sopivasti aina samaan aikaan Ricoh koripalloturnauksen kanssa.

Tanssisali on sekä tyttöjen että valmentajien mielestä ihastuttava. Kuvassa Kultahiput balettissa. Kuva: Terhi Neuvonen
”Käsi ylös, jos sinulla on ollut mukava päivä” Kuva: Jerinja Porkka
Pitkän päivän päätteeksi irtosi vielä hymy yhteiskuvassa ennen kotiin lähtöä.. Hyvä meidän Elise – Vantaa, totta se on, yhdessä olemme enemmän! Kuva: Heta-Leena Sierilä

Päivästä jäi energinen, innostunut ja hyvä mieli. Kiitos voimistelijat, perheet, valmentajat, huoltojoukot ja Solvallan urheiluopisto!