OTC Cupista hopeaa!

Vas. Tiia Rantanen, Lina helminen, Annu Sierilä (ja Jorma), Rebekka Karila ja Arina Kevask 12.11.2017

Elise – Vantaan prenuorten nauhajoukkue sai jälleen hopeamitalit kaulaansa isänpäivänä 12.11.2017 käydyssä OTC Cupissa Espoossa. Lauantain nuorten SM-karsintakilpailu painoi vielä jaloissa, mutta kisaan lähdettiin hyvällä tsempillä.

Molemmissa suorituksissa sattui pieniä virheitä, mutta kahden viikon kuluttua Turussa järjestettäviin SM-kilpailuihin lähdetään luottavaisin mielin.  Sunnuntaina Hopeatähdet – joukkueessa voimistelivat Lina Helminen, Rebekka Karila, Arina Kevask, Tiia Rantanen ja Annu Sierilä. Kilpailun voittoon voimisteli Elise – Järvenpään Sarabit ja pronssille ylsivät Ovo:n pre-nuoret.

Yhdessä olemme enemmän!

Elise – Vantaan ilmeikäs ja karismaattinen joukkue matkustaa Turkuun kuuden voimistelijan voimin, kun joukkueeseen liittyy Annun, Arinan, Linan, Rebekan ja Tiian lisäksi Pinja Tuukkanen. Nyt lähipäivät harjoituksissa hiotaan ohjelmaa ja keskitytään tarkkuuteen suorituksissa.

Kilpailun jälkeen riitti virtaa vielä pelleilyynkin

Kiitos kilpailujärjestelyistä Olarin Voimisteljoille, oli hienoa saada kilpailla canveesilla.
Kiitos tuomarillemme Taru Kankaiselle koko päivän urakoinnista. Kiitos upeat voimistelijamme, valmentajat ja kannustusjoukot.
Nähdään Turussa, silloin rokataan!

OTC Cup Pre-nuorten palkintojenjako
Upea Hopeatähdet – joukkue Jorma maskottinsa kanssa 12.11.2017

Kaikki tulokset OTC Cup:sta löytyvät Kisapalvelusta