Kauden toiset luokkakilpailut Lumossa – Elise-Vantaalle menestystä duo-sarjassa

Kultamitalisti duomme Nessa Väätäjä ja Amelie Orre

Kauden toiset luokkakilpailut käytiin viikonloppuna Lumossa, Vantaalla. Elise-Vantaan voimistelijoita oli mukana runsaasti eikä kisoista tarvinnut lähteä ilman menestystä.

Lasten duo/trio-sarjassa Elise-Vantaan nappasi upean kaksoisvoiton. Kilpailun ykköseksi voimisteli duo Amelie Orre – Nessa Väätäjä ja toiseksi ylsi pari Rebekka Kylliäinen – Amanda Äänismaa.
Pre-nuorten sarjassa duo Nea Kapiainen – Elsa Korhonen sai pronssia. Voimistelijoiden valmennusryhmässä on panostettu yhteistyön kehittämiseen. Joukkuetaitoja on opeteltu duoja tekemällä ja tämä työ kantoi hedelmää hienon menestyksen kautta.

Lasten sarjan duojen mitalistikolmikko
Pre-nuorten duo/trio-kisan mitalistit

3-luokassa oli mukana 100 voimistelijaa. Parhaiten Elise-Vantaan voimistelijoista onnistui Nea Kapiainen, joka oli 13. Luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen 2. kategoriassa saavuttivat lisäksi Riina Kylliäinen, Minea Kähäri, Amelie Orre, Nessa Väätäjä ja Amanda Äänismaa. Jessica Helmi ja Julia Kumpula voimistelivat kategoriaan 3. Kilpailun voitti SVS Espoon Aino Törmänen.

Elise – Vantaan upeat voimistelijat 3-luokan kilpailussa 14.4.2018
Nea Kapiaisen sijoitus 3-luokan kilpailussa 13/100

Sunnuntaina kilpailtiin 6-luokassa ja iso ryhmä Elise-Vantaan voimistelijoita esiintyi hienosti Stara-tapahtumassa. 6-luokassa kisakokemusta kartuttivat Rebekka Karila, Tiia Rantanen, Eevi Sierilä ja Ronja Tuukkanen. Kisan voitti SC Vantaan Sissi Levijärvi.

Lämpimät onnittelut voimistelijoille, valmentajille ja tukijoukoille. Kiitos upeasta kisaviikonlopusta kilpailut järjestäneelle seuralle SVS Vantaalle.