elise – vantaan etäharjoittelu laajenee alkavalla viikolla – toimintaa tarjolla jokaiselle jäsenelle

Suomen hallituksen linjaus 12.3.2020 , THL:n suositukset, lajiliittojen ohjeistukset kilpa- ja harrastusurheilutoiminnan keskeyttämisestä sekä  18.3. voimaan tullut valmiuslaki ovat vaikuttaneet valitettavasti myös Elise – Vantaan toimintaan.

Elise – Vantaan toiminta keskeytettiin seurasta riippumattomista syistä torstaina 12.3.2020.
Seuran hallitus on kokouksessaan 18.3. perunut seuran kevätnäytöksen ja Voimisteluliiton päätöksen perusteella SM-kilpailut, joiden järjestäminen oli Elise – Vantaan vastuulla.

Elise – Vantaan järjestää jälleen toimintaa ja palvelua kaikille jäsenilleen maanantaista 23.3.2020 lähtien. Toiminnan muoto muuttuu 23.3. alkaen lähiopetuksesta etäharjoitteluun mm. livetuntien ja kotiharjoitteluun laadittujen kirjallisten ohjeiden muodossa tämän hetkisen arvion mukaan 19.4.2020 saakka.

Lähetämme jäsenrekisterin kautta ryhmillemme erillisen tiedotteen ja ohjeet etäharjoittelusta. Tarkistattehan, että jäsenrekisterissä ilmoittamanne sähköpostiosoite on sellainen, joka teillä on käytössä.
Tulemme tarjoamaan liikunta- ja harjoitusvinkkjejä jäsenistöllemme myös sosiaalisen median kanavillamme. Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa, viimeistään kuitenkin ennen pääsiäistä torstaina 9.4.2020.

Toiminnan keskeytyminen on ollut seurasta rippumaton ylivoimainen este, joka ei vaikuta toimintamaksuihin.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme kaikille voimia tässä vaikeassa tilanteessa!


Vantaalla 22.3.2020

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaan hallitusLisätiedot

Minna Lehtikallio seurakoordinaattori minna.lehtikallio(at)elisevantaa.fi

Terhi Neuvonen valmennuspäällikkö terhi.neuvonen(at)elisevantaa.fi

#EliseVantaa #YhdessäOlemmeEnemmän