Hulinaa ja huisketta Elise – Vantaan perinteisellä joululeirillä Kisakalliossa

Elise – Vantaan rytmiset voimistelijat harjoittelivat ahkerasti seuran perinteisellä joululeirillä 16.-18.12. Kisakalliossa. Leirillä olivat mukana Kultahippujen, Hopeatähtien ja Rubiinien voimistelijat. Valmennuksesta vastasivat Terhi Neuvonen, Diana Hietapakka, Taru Kankainen, Sanna-Liisa Järvelä, Sirja Lepistö ja Siiri Kaskilahti. Huoltajina ahkeroivat tehotytöt Anne-Mari Kapiainen ja Eeva Lukkala.

Kultahiput harjoittelemassa peilisalissa Sirja Lepistön johdolla

Leiriohjelmaan kuului muun muassa perusvoimistelua, välinetekniikkaa, akrobatiaa, balettia, ulkoliikuntaa ja vesijumppaa.

Volttimonttu oli hauska piristys leiriviikonloppuna

Viikonlopun aikana tytöt pääsivät temppuilemaan myös volttimonttuun. Lauantaina vietettiin yhdessä iltaa hauskojen sketsien, upeiden voimisteluesitysten ja tietokilpailun merkeissä.

Päivä lähti hyvin käyntiin aamiaisella, kun tytöt pääsivät yhteiskuvaan Katja Volkovan kanssa
Harjoitusvihkoon saatu nimikirjoitus Katjalta taisi olla yksi viikonlopun huippuhetkistä

Leiri päätettiin yhteiseen improvisaatioleikkiin ja vauhdikkaaseen joulutanssiin. Kotiin matkasi joukko väsyneitä, mutta innokkaita voimistelijoita. Kiitos Kisakallio ja kaikki mukana olleet!

Leirin lopuksi otettiin perinteinen ryhmäkuva voimistelijoista, valmentajista ja huoltajista. Kuten kuvasta näkyy, loppuun saakka vedettiin täysillä!