Voimistelun kilpailukausi päättyi Suomen Gymnaestradassa – Elise-Vantaa kisasi ja esiintyi

Suomen Gymnaestrada kokosi voimisteluväen Turkuun kesäkuun alkupäivinä. 10 000 voimistelijaa oli mukana kilpailemassa Voimistelupäivillä ja esiintymässä erilaisissa näytöksissä ympäri kaupunkia. Elise-Vantaa oli näyttävästi mukana tapahtumassa.

Sinisafiirit osallistui Gymnaestradaan ja herätti huomiota hienoilla esityksillään. Sinisafiirit oli mukana voimistelun ja tanssin Lumo-finaalissa sekä esiintyi kaupunkilavoilla useampana päivänä. Viimeisenä päivänä Sinisafiirit nautti stadionin katsomossa upeasta Tunne Liike-päätösjuhlasta. Tapahtumasta jäi koko porukalle upeita muistoja!

Voimistelupäivien puolella Elise-Vantaan urheilijat ylsivät mukaviin suorituksiin. Parhaiten onnistui Nea Kapiainen, joka voimisteli pronssia 3-luokassa, jossa oli mukana 71 voimistelijaa. 5-luokan kisassa Anastasiia Polishchukin ahkera harjoittelu tuotti tulosta, sijoitus oli 5. Linnea Vasankari oli 4-luokassa viides ja 2-luokassa Camilla Valerius sijoittui kuudenneksi. Päätöspäivänä Lila Pihlström ilahdutti sijoittumalla 1-luokassa 147 voimistelijan joukossa 20:nneksi. Kaikissa luokissa kisanneet seuran voimistelijat näyttivät liikunnan iloa ja että innokas harjoittelu tuo tulosta.

Nea Kapiaiselle pronssia 3-luokan kilpailusta

Valmennusryhmät ahkeroivat saleilla vielä juhannukseen asti. Sen jälkeen koittaa kaikille seuran voimistelijoille ja valmentajille ansaittu kesähuili. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Anastasiia Polishchuk
Rebekka, Nessa, Linnea ja Liina voikkapäivillä 2018