Voimistelukoulu 8-10v

llmoittautuminen Voimistelukouluun on avoinna myClub-järjestelmässä, pääset sinne tästä

Voimistelukoulussa tarjotaan iloista liikuntaa kerran viikossa voimistelun perusliikkeiden, akrobatian, välineiden ja liikuntaleikkien parissa koulutettujen ohjaajien johdolla. Voimistelukoulussa opitaan perusliikuntataitoja sekä voimistelun alkeistaitoja. Tavoitteena on kehittää lasten koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin sekä tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu on monipuolista ja antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. Tunneilla lapset toimivat itsenäisesti ilman vanhempaa. Avustajan läsnäolosta voi keskustella seuran kanssa.

Vakiovuorot: perjantai klo 16.30-17.30

Harjoituspaikan osoite: Vantaan kansainvälinen koulu Point, Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa

Ohjaaja: Siiri Tolonen

Harjoitusmaksut: 135€/lukukausi  + 30€ jäsenmaksu vuodelta 2024

Laskutuksesta ja viestinnästä: Kaikki laskut ja viestit lähtevät myClubin jäsentilillä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, joten tarkistathan jäsentilisi sekä roskapostisi säännöllisesti. Järjestelmä luo kausimaksun automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu laskutetaan uusilta jäseniltä erikseen marraskuun aikana.

Ohjeita myClubin käyttöön https://help.myclub.fi. Lisätiedot ja apua ilmoittautumiseen osoitteesta toimisto@elisevantaa.fi.