Avoimet työpaikat

HEI, ME REKRYTÄÄN! 🙂

Etsimme valmentajaa rytmisen voimistelun valmennustehtäviin!

Työaika: 13-20h/ riippuen kiinnostuksestasi
Työsuhde: vakituinen osa-aikatyö

Työtehtäviin kuuluu rytmisen voimistelun valmennusryhmien valmennus, valmennusprosessin hallinta omien vastuuryhmien osalta sekä seuran valmennusryhmätoiminnan kehittäminen yhteistyössä seuran hallituksen ja valmentajatoimikunnan kanssa. Valmennuksen lisäksi työtehtävät sisältävät hallinnollisia tehtäviä (etänä) ja kilpailu-, näytös- sekä leiritoimintaa (ajoittuu viikonloppuihin).

Voit olla sopiva henkilö tehtävään, jos useampi kohta seuraavista täyttyy:

  • Rytmisen voimistelun lajitausta tai soveltuva osaaminen
  • Rytmisen voimistelun lajikoulutukset, liikunta-alan koulutus tai muu soveltuva osaaminen
  • Reipas asenne sekä halu auttaa työkaveria tarpeen vaatiessa
  • Vahva sisäinen motivaatio vastuullisen valmennuksen toteuttamiseen sekä oman työn kehittämiseen

Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan työpaikan taloudellisesti hyvin hoidetussa seurassa
  • Urheilijalähtöisen työskentely-ympäristön
  • Vuosittaisia koulutuksia osaamisesi kehittymisen tueksi
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi

Aloitus: Mielellään 1.8.2024 tai halutessasi jo kesäkuussa

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen toimisto@elisevantaa.fi. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme Sirja Lepistöön soittamalla, tekstarilla tai WhatsAppilla 050 4639 856 niin saat vastauksia kysymyksiisi. 😊

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa ry on vuodesta 2002 toiminut urheiluseura. Seuran urheilijoita on edennyt maajoukkuetasolle edustamaan niin rytmisen voimistelun EM- kuin MM-kilpailuissakin. Valmennusryhmiemme harjoitustilat sijaitsevat Vantaan Kartanonkoskella hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Harjoittelemme pääasiassa Pointin kansainvälisellä koululla (Hagelstamintie 1).

VOIT LÄHETTÄÄ MEILLE MYÖS AVOIMEN HAKEMUKSEN

Olisitko kiinnostunut rytmisen voimistelun valmentamisesta, harrastevoimistelun ohjaamisesta tai tanssinopetuksesta?

Toimintamme laajenee vuosittain. Otamme mieluusti mukaan uusia reippaita ohjaajia ja valmentajia.

Oletko kiinnostunut näistä tai jostain muusta voimistelun osa-alueesta? Aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä ei vielä ole välttämätöntä olla, meillä pääset oppimaan.

Tuntitarjontamme sisältää lasten voimistelua, voimistelukouluryhmiä, rytmisen voimistelun harraste- ja valmennusryhmiä sekä aikuisbalettia. Tulevaisuudessa on tarkoitus paitsi aloittaa uusia ryhmiä myös laajentaa toiminnan kirjoa. 

Edellytämme kaikilta ohjaajiltamme vähintään alkeistason ohjaajakoulutuksen suorittamista sekä vastuullisen valmennuksen koulutusta. Tarjoamme yhteisöllisen seuraympäristön, vuosittaista lisäkoulutusta Voimisteluliiton kursseilla sekä mukaan pääsyn monipuoliseen valmentaja- ja ohjaajajoukkoomme. Tuntikorvaus sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä Sirja Lepistöön, kysy lisää ja kerro minkälaisen ryhmän ohjauksesta olisit kiinnostunut! Sirjan tavoitat parhaiten sähköpostilla sirja.lepisto@elisevantaa.fi tai vaikka WhatsAppilla numerosta 050 4639 856.