Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2022 alkaa 1.8.2022 Ajantasaisen paikkatilanteen näet ilmoittaumissivulla. Pääset jäsenrekisteriin tästä.

  Elise-Vantaa tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti voimistelua. Syyskauden ryhmät päivitetään kotisivuillemme heinäkuun aikana. 

Jos olet uusi harrastaja, liity ensin jäseneksi. Kaksi ensimmäistä viikkoa voit halutessasi kokeilla ilmaiseksi, sinun tulee kuitenkin aina ilmoittautua ryhmään.

ILMOITTAUTUMINEN

painonappi_ilmoittauduTervetuloa urheilemaan Elise – Vantaaseen. Meillä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti erilaisin tavoittein.

                                                                                    Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022 on avoinna jäsenrekisterissämme .
Ohjelmistossa ovat mukana mm. voimistelukoulut ja harrasteryhmät, rytminen voimistelu,  voimistelun  esivalmennusryhmät ja valmennusryhmät.

LIITY JÄSENEKSI

painonappi_liityHarrasteryhmiin voit tutustua etukäteen harrastevoimistelun sivuilla. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta harrasteryhmässä, ota yhteyttä toimistoomme
toimisto(at)elisevantaa.fi
tai jos olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä  arkisin valmennuspaallikko(at)elisevantaa.fi ,  p. 050 463 9856.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Puhelimitse ei valitettavasti voi ilmoittautua.
Apua ilmoittautumiseen ja ryhmän valintaan
toimistolta  toimisto(at)elisevantaa.fi

MAKSUT

Jäsenmaksu
Elise – Vantaan jäsenmaksu vuonna 2022 on 50 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Syyskaudella mukaan tulevat uudet harrastajat maksavat vuoden 2022 jäsenmaksun syyskauden harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

Vakuutukset
Harrastajien vakuutukset
Elise – Vantaa on vakuuttanut kaikki harrastajajäsenensä Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksella. Voimisteluliiton jumppaturva ei ole voimassa kilpaurheilussa.

Kilpailuihin osallistuvien voimistelijoiden vakuutukset
Kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla Voimisteluliiton kilpailu- tai Staralisenssi. Lisenssin voi ottaa Voimisteluliiton tarjoamalla vakuutuksella, tai ilman vakuutusta, mikäli urheilijalla on oma tarpeeksi kattava vakuutus.

Vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutukset
Seuralla on Pohjolan Tuplaturvavakuutus Suomen Voimisteluliiton ja VALO:n kautta. Vakuutus korvaa seuran toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia.

Lisää Voimisteluliiton vakuutuksista

Harjoitusmaksu
Kaikkien harrasteryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Voimistelukoulujen-, harraste- ja esivalmennusryhmien  syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun.
Valmennusryhmissä on käytössä kuukausimaksu. Valmennusryhmien lukuvuosi  kestää elokuusta kesäkuuhun. Heinäkuu on pääsääntöisesti lomakuukausi.

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden ensimmäisen viikon ajan. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla
osoitteeseen ilmoittautuminen (at) elisevantaa.fi.

Lasten ja nuorten voimisteluryhmät

1 x viikko lukukausimaksu 135 euroa + jäsenmaksu
2 x viikko lukukausimaksu 250 euroa + jäsenmaksu
3 x viikko lukukausimaksu 300 euroa + jäsenmaksu

Esivalmennusryhmät

1 x viikko lukukausimaksu 135 euroa + jäsenmaksu
2 x viikko lukukausimaksu 250 euroa + jäsenmaksu

Valmennusryhmät

3 x viikossa 125 euroa / kuukaudessa – Vain Minirytmiset ryhmässä
3 x viikossa 145 euroa / kuukaudessa
4 x viikossa 165 euroa / kuukaudessa
5 x viikossa 190 euroa / kuukaudessa
6 x viikossa 210 euroa / kuukaudessa
7 x viikossa 230 euroa / kuukaudessa

+ vuoden 2022 jäsenmaksu 50 euroa

Harjoitusmaksuihin sisaralennus 25%
Sisaralennus myönnetään edullisimmasta harjoitusmaksusta. Tiedustelut seuran toimistosta toimisto(at)elisevantaa.fi

Kansallisten kilpailujen osallistumismaksut
Lisää tietoa kilpailumaksuista löydät täältä

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu valmentajan toimesta.
Maksu muodostuu kilpailun/Staran osallistumismaksusta sekä seuran erikseen perimästä kilpailumaksusta.

Osallistumismaksu lähetetään osallistujien sähköpostiin voimistelijan nimellä (tarkistathan, että lapsen tiedoissa on huoltajan sähköpostiosoite) sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksu tulee maksaa ennen kilpailua.

 Leirimaksut
Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksut ovat leirikohtaisia ja ne tulee maksaa ennen leirin alkua.

Maksu- ja peruutusehdot
Maksu- ja peruutusehdot ovat nähtävissä Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivulla Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen.

Maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Yksittäisten tuntien korvaaminen – Seurassa ei ole käytössä tuntien korvauskäytäntöä.
Esim. Voimistelijasta itsestään johtuva myöhäisempi aloitus kesäloman jälkeen ei oikeuta valmennusmaksun vähentämiseen

Leirit
Kuluton peruutus on mahdollista sairaustapauksissa, joista on lääkärintodistus. Mikäli sairastuu leiripäivänä, leirimaksu hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan. Huom. kaikista peruutuksista/hyvityksistä veloitetaan kuitenkin 50€ / varaus toimistokuluina.

Lopettaminen kesken kauden – Ei hyvitystä harraste, eikä esivalmennusryhmissä.
Lopettaminen kesken lukuvuoden valmennusryhmät
– Kuuden  kuukauden irtisanomisaika 
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle.
Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan seuraavan kuukauden ensimmäinen päivä.

Kehonhuolto-,mentaalivalmennus ym tilauskurssit Valmennusryhmien kehonhuolto ja mentaalivalmennus ovat ennakkoon laskutettavia tilauskursseja joihin sitoudutaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tilauskurssimaksua ei hyvitetä sitovan ilmoittautumisen jälkeen.

Valmennusryhmän vaihto tai muutos viikkoharjoitusmäärään
Harjoitusmäärän vähentämisen osalta ilmoitus tulee tehdä kuun 15. päivään mennessä ja se astuu voimaan seuraavan kuukauden alusta. Veloitus on kuluvan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu.
Ryhmää vaihdettaessa maksetaan seuraavan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu.

Syysloma, joululoma, talviloma ja pääsiäinen sekä muut pyhäpäivät on otettu huomioon maksua määritettäessä

Kaikkina kuukausina ei ole saman verran harjoitustunteja johtuen kilpa- ja näytöstoiminnasta, käytettävissä olevista salivuoroista sekä loma-ajoista.

Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen (at) elisevantaa.fi

LIITY JÄSENEKSI

ILMOITTAUDU LIIKUNTARYHMIIN

TILAA SEURATUOTTEITA