PERUUTUSEHDOT JA Maksuhyvitykset

MAKSUT
Harjoitusmaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. Laskua koskevat huomautukset ja muutokset tulee tehdä ennen eräpäivää sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)elisevantaa.fi Seuramme laskujen maksuvalvonnasta sekä sitä koskevista toimenpiteistä vastaa Visma Financial Solutions Oy.

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN
Myclubissa tehty ilmoittautuminen on sitova seuran maksu- ja peruutusehtojen mukaisesti.
Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla tuntia maksutta kaksi kertaa. Mikäli kokeilujakson päätteeksi haluat perua ilmoittautumisesti tai vaihtaa ryhmää, lähetä ilmoituksesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto(at)elisevantaa.fi

Lopettaminen kesken kauden
– Ei hyvitystä harraste- ja esivalmennusryhmissä.

Lopettaminen kesken lukuvuoden valmennusryhmät
Irtisanomisaika valmennusryhmissä on  kuusi kuukautta (1.6.2020 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle.                                             Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan seuraavan kuukauden ensimmäinen päivä.

SAIRAUSPOISSAOLO
Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

Lomat ym. satunnaiset poissaolot
– Ei hyvitystä.

Yksittäisten tuntien korvaaminen
– Seurassa ei ole käytössä tuntien korvauskäytäntöä.
Esim. Voimistelijasta itsestään johtuva myöhäisempi aloitus kesäloman jälkeen ei oikeuta valmennusmaksun vähentämiseen

Leirit
Kuluton peruutus on mahdollista sairaustapauksissa, joista on lääkärintodistus. Mikäli sairastuu leiripäivänä, leirimaksu hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan. Huom. kaikista peruutuksista/hyvityksistä veloitetaan kuitenkin 50€ / varaus toimistokuluina.

Kilpailut
Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Joukkueen jäsenen osuutta ilmoittautumismaksussa ei hyvitetä. Kilpailumaksun ( 20-30€  ) osuutta ei palauteta, vaan se pidätetään toimistokuluna.

Valmennusryhmän vaihto tai muutos viikkoharjoitusmäärään
Harjoitusmäärän vähentämisen osalta ilmoitus tulee tehdä kuun 15. päivään mennessä ja se astuu voimaan seuraavan kuukauden alusta. Veloitus on kuluvan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu.
Ryhmää vaihdettaessa maksetaan seuraavan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu. Viikkoharjoitusmäärääei voi vaihtaa maksun osalta pienemmäksi kuin  ryhmän minimiharjoitusmäärä on kts. valmennusryhmien irtisanomisaika.

Syysloma, joululoma, talviloma ja pääsiäinen sekä muut pyhäpäivät on otettu huomioon maksua määritettäessä.

Kaikkina kuukausina ei ole saman verran harjoitustunteja johtuen kilpa- ja näytöstoiminnasta, käytettävissä olevista salivuoroista sekä loma-ajoista.