Peruutusehdot ja maksuhyvitykset

Ilmoittautumisen sitovuus: myClubissa tehty ilmoittautuminen on sitova seuran maksu- ja peruutusehtojen mukaisesti. Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla tuntia maksutta kaksi viikkoa. Mikäli kokeilujakson päätteeksi haluat perua ilmoittautumisesti tai vaihtaa ryhmää, lähetä ilmoituksesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@elisevantaa.fi.

Sairauspoissaolotilanteet: Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan niin harraste- kuin valmennusryhmissä. Omavastuu on 2 viikkoa.

Lomat ja muut satunnaiset poissaolot eivät oikeuta hyvityksiin. Seurassa ei ole käytössä tuntien korvauskäytäntöä. Esimerkiksi voimistelijasta itsestään johtuva myöhäisempi aloitus kesäloman jälkeen ei oikeuta valmennusmaksun vähentämiseen.

Harrasteryhmissä lopettaminen kesken kauden: Maksuja ei hyvitetä harrasteryhmissä.

Valmennusryhmissä lopettaminen kesken kauden: Irtisanomisaika valmennusryhmissä on  kuusi kuukautta. Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon sekä omalle vastuuvalmentajalle. Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Leirien peruutustilanteet: Kuluton peruutus on mahdollista sairaustapauksissa, joista on lääkärintodistus. Mikäli sairastuu leiripäivänä, leirimaksu hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikista peruutuksista/hyvityksistä veloitetaan kuitenkin 50€/varaus toimistokuluina.

Kilpailuiden peruutustilanteet: Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Joukkueen jäsenen osuutta ilmoittautumismaksussa ei hyvitetä. Kilpailumaksun (20-30€) osuutta ei palauteta, vaan se pidätetään toimistokuluna.

Valmennusryhmän vaihto tai muutos viikkoharjoitusmäärään: Harjoitusmäärän vähentämisen osalta ilmoitus tulee tehdä kuun 15. päivään mennessä ja se astuu voimaan seuraavan kuukauden alusta. Veloitus on kuluvan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu. Ryhmää vaihdettaessa maksetaan seuraavan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja sitä seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu. Viikkoharjoitusmäärää ei voi vaihtaa maksun osalta pienemmäksi kuin  ryhmän minimiharjoitusmäärä on.

Maksujen määräytyminen: Syysloma, joululoma, talviloma ja pääsiäinen sekä muut pyhäpäivät on otettu huomioon maksua määritettäessä. Kaikkina kuukausina ei ole saman verran harjoitustunteja johtuen kilpa- ja näytöstoiminnasta, käytettävissä olevista salivuoroista sekä loma-ajoista.

Maksuvalvonta: Harjoitusmaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. Laskua koskevat huomautukset ja muutokset tulee tehdä ennen eräpäivää sähköpostitse osoitteeseen toimisto@elisevantaa.fi Seuramme laskujen maksuvalvonnasta sekä sitä koskevista toimenpiteistä vastaa Visma Amili Oy.