Harrasteryhmät 2023-2024

Elise-Vantaan harraste- ja harrastekilparyhmät ovat kaikille avoimia voimisteluryhmiä. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja tavoitteena on terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen sekä liikunnan ilo.

Tarjoamme voimisteluryhmiä lapsille 3-vuotiaista alkaen, nuorille sekä aikuisille. Voimistelu sopii perusliikuntamuotona tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille. Harrastuksen on tärkeä olla hauskaa ja motivoivaa. Pyrimme löytämään jokaiselle kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaisen ryhmän. Taitotason kehittyessä kauden aikanakin voi tarvittaessa joustavasti siirtyä ryhmästä toiseen.

Ilmoittautuminen kaikkiin Elise-Vantaan harraste- ja valmennusryhmiin, leireille ja tapahtumiin tehdään myClub-järjestelmässä

Lisätiedot sekä apua ilmoittautumiseen ja ryhmän valintaan osoitteesta toimisto@elisevantaa.fi. Voit ilmoittautua mukaan kaikkiin ryhmiin myös kesken kauden.

Toimiston aukiolo kesälomien aikana 6.7-21.8.2023:

6.–31.7.2023 toimisto kiinni

1.-20.8.2023 yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen toimisto@elisevantaa.fi (vastaamisessa voi olla on pientä viivettä johtuen kesälomista)  

21.8.2023 toimisto avoinna normaalisti, myös puhelintiedustelut