Elise-Vantaalle mitalisade kauden viimeisissä välinekilpailuissa

Rytmisen voimistelun kilpailukauden viimeiset välinekisat käytiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna Espoossa, ESVOLI:n järjestämänä. Kilpailijoita oli kaikissa sarjoissa mukana huikea määrä. Elise-Vantaan voimistelijat saavuttivat menestystä ja mitaleita lähes kaikissa sarjoissa, joihin osallistuivat.

Vas. Amelie & Nessa, Rebekka & Amanda sekä Nea & Elsa

Lauantain duo-/trio-kilpailujen lasten sarjassa Elise-Vantaa nappasi upean kaksoisvoiton. Rebekka Kylliäinen ja Amanda Äänismaa juhlivat kultamitaleita ja duo Amelie Orre – Nessa Väätäjä pokkasi hopeaa. Pre-nuorten sarjassa Nea Kapiainen ja Elsa Korhonen voimistelivat pronssia ja toinen duo Minea Kähäri – Essi Vallilla oli 17 kisaajan joukossa viides.

Sunnuntaisissa välinekilpailuissa Elise-Vantaan voimistelijat säteilivät ja seura olikin kisojen mitalirohmu. 10-11-vuotiaiden yhden välineen kisan voittoon voimisteli Nea Kapiainen ja Amanda Äänismaa saavutti pronssia. Kymmenen parhaan joukkoon ylsivät myös viidenneksi taituroinut Elsa Korhonen ja seitsemänneksi sijoittunut Amelie Orre. Kaikki seuran voimistelijat olivat 30:n joukossa 54:n tytön kilpailussa.

Vas. Jessica, Riina ja Petra

12-13-vuotiaiden yhden välineen kilpailussa kultamitalin sai kaulaansa Elise-Vantaan Riina Kylliäinen. Kisassa oli mukana 40 voimistelijaa. Jessica Helmi oli neljäs ja Petra Jyrkönen kymmenes.

12-13-vuotiaiden 2-ottelussa Linnea Vasankari voimisteli kisan voittajaksi. Liina Lehtonen oli viides. 14-15-vuotiaiden 2-ottelussa seuraan tuli kaksi mitalia, kun Anna Westerholm voimisteli hopeaa ja Oona-Maria Ruotsalainen pronssia. Ida Lindström oli viides.

Anna Westerholm tuulettaa Oona – Maria Ruotsalaisen reppuselässä

Kerttu Palsala ja Lila Pihlström saivat ikänsä puolesta osallistua ensimmäistä kertaa välinekisaan ja hakivat arvokasta kokemusta 9-vuotiaiden yhden välineen kisasta.

Kausi jatkuu vielä ensi viikonloppuna Voimistelupäivillä, jotka järjestetään Turun Gymnaestradan yhteydessä. Kisoihin ja tapahtumaan osallistuu iso joukko Elise-Vantaan voimistelijoita.

Vas. Liina, Linnea ja Sara