Onnistumisia,kokemuksia ja oppia syksyn toisesta luokkakilpailusta

Vivi Salminen ja Oona-Maria Ruotsalainen ehtivät tutustua upeaan Imatrankoskeen ennen omaa kilpailuaan.

Viime viikonloppuna 4.-5.11.2017 oli vuorossa syksyn toinen rytmisen voimistelun luokkakilpailu. Tällä kertaa matkustettiin Imatralle, jossa voimisteltiin luokissa 1 ja 4 sekä juniorimestari eli JM-luokassa.

Lauantaina kilpailtiin 4-luokassa, jossa  voimistelijat suorittivat vapaaohjelman lisäksi kaksi välineohjelmaa. Kilpailuun osallistui peräti  72 voimistelijaa. Elise – Vantaan voimistelijoista parhaiten menestyi Vivi Salminen, joka oli upeasti sijalla 14.   Seuran voimistelijoista kilpailukokemusta kartuttamassa kovatasoisessa 4-luokassa Vivin lisäksi olivat Liina Lehtonen, Ida Lindström, Oona – Maria Ruotsalainen, Linnea Vasankari, Sara Virtanen, Nitta Väätäjä ja Anna Westerholm.

Ensi kertaa 4-luokassa kilpailleet Linnea Vasankari ja Liina Lehtonen olivat tyytyväisiä suorituksiinsa.
Nitta Väätäjä, Sara Virtanen, Ida Lindström ja Anna Westerholm 4.11.2017

Sunnuntaina Annu Sierilä debytoi JM-luokassa, jossa voimistelijat suorittivat vapaaohjelman lisäksi vanne-, pallo-,keilat- ja nauhaohjelman.  Tyytyväisin pienistä virheistä huolimatta Annu oli nauhaohjelmaansa, jolla hän kilpaili nyt ensi kertaa yksilövoimistelijana.  Kilpailun voitti SC Vantaan ilmeikäs Katariina Kevis. Toiseksi voimisteli saman seuran Sofia Egorova ja pronssille ylsi hienosti Elisen Nelli Snell.

Annu Sierilä Imatralla 5.11.2017

Sunnuntai-illan päätteeksi huimat 159 voimistelijaa valtasi Imatran Urheilutalon, kun vuorossa oli 1-luokan kilpailu.  Elise – Vantaalta oli mukana kolme voimistelijaa Nadja Glebova, Anna Hammarberg ja Petra Jyrkönen. Nadja oli hienosti sijalla 28.  Myös Anna ja Petra saavuttivat luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen 2-kategoriassa.

Anna valmistautumassa kilpailusuoritukseen
Nadja ja Petra poseeraavat tyytyväisinä kilpailusuoritustensa jälkeen

Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille. Kiitos kisajärjestelyistä  Imatran Voimistelijoille sekä erityiskiitos ja -mainita pääsyliputtomasta kisaviikonlopusta samaiselle seuralle!

Kaikki viikonlopun tulokset löytyvät Kisapalvelusta