Tervetuloa harrastamaan rytmistä voimistelua – Elise – Vantaan neljä voimistelijan polkua

Elise – Vantaan neljä voimistelijan polkua

KOKOAVA POLKU

Vuosittain päivittyvät polut kuvaavat seuran ajankohtaisen voimistelutarjonnan. Elise – Vantaalla voimistelijalla on valittavanaan kaiken kaikkiaan neljä erilaista voimistelijan polkua. Kaikilla neljällä polulla etenemiseen vaikuttaa voimisteluharrastuksen aloitusikä.

Harrastevoimistelun polku

HARRASTEPOLKU

Harrastevoimistelun poluilla siirtyminen ryhmästä toiseen on joustavaa ja pääpaino on voimistelijan iällä. Voimistelukouluryhmät ovat ryhmiä, jotka sopivat kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Voimistelukoulussa aloittamiseen ei tarvita minkäänlaista aiempaa kokemusta voimistelusta. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja tavoitteena on tarjota terveyttä edistävää liikuntaa, motorista kehittymistä sekä liikunnan iloa.

Rytmisen voimistelun harrasteryhmät ovat tavoitteellisia harrasteryhmiä, joissa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa. Harrasteryhmissä aloittaminen vaatii jo jonkin verran voimistelukokemusta ja ryhmät sopivat esimerkiksi tytöille, jotka ovat kokeilleet voimistelukoulua, mutta haluavat harrastukseensa vielä enemmän haastetta.

Elise – Vantaan esivalmennusryhmät sopivat rytmisestä voimistelusta kiinnostuneille tytöille. Ryhmissä opetetaan lajien perustaitoja jo hieman haastavammalla tasolla kuin voimistelukouluissa. Esivalmennus on vielä kevyttä harrastetoimintaa, mutta valmistaa valmennusryhmäpolulle siirtymiseen. Jos tulevaisuuden tavoitteena on valmennusryhmä, tulisi lapsen valita 5-vuotiaasta alkaen ensisijaisesti esivalmennusryhmä voimistelukoulun sijaan.

Lisäksi seurassa toimii yksi joukkuevoimistelun valmennusryhmä Ariel http://www.elisevantaa.fi/joukkuevoimistelu/ariel/

Rytmisen voimistelun valmennusryhmätoiminta

POLKU Valmennusryhmät

Valmennusryhmätoiminta tähtää kansallisen (Y-linja) sekä kansallisen ja yksilöstä riippuen kansainvälisen tason kilpailutoimintaan (X-linja). Valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti eri tavoitetasoilla. Valmennusryhmien voimistelijat ja joukkueet osallistuvat kauden aikana useisiin eri kilpailuihin sekä esityksiin. Valmennusryhmässä voimistelevat sitoutuvat osallistumaan kilpailuihin, esityksiin ja harjoitusleireihin.

Valmennusryhmiin siirtyminen voimistelukouluista, esivalmennusryhmistä ja rytmisen voimistelun harrasteryhmistä tapahtuu aina valmennusryhmän valmentajan/valmentajien suosituksesta. Valmennusryhmätoiminnassa siirtymisessä edistyneempiin ryhmiin huomioidaan iän lisäksi innostuneisuus, taitotaso sekä kehittymispotentiaali voimistelijana. Voimistelija saa tietää seuraavan kauden valmennusryhmänsä aina kevätkauden lopussa.

Syyskauden harrastetoiminta

Syyskauden 2018 harrastetoiminta on käynnistynyt 3.9., mutta vielä ehtii mukaan. Suuri osa ryhmistä on täynnä, mutta tilaa löytyy vielä ainakin näistä ryhmistä:

Voimistelukoulu 5-7v. tytöt 
Perjantai klo.17.30-18.30, Point Hagelstamintie 1

Voimistelukoulu Helinä 8-10v
Sunnuntai klo.13.00 – 14.00, Point Hagelstamintie 1

Esivalmennus 5-7v 2 x viikossa
Keskiviikko klo.18.30-19.30 Point, Hagelstamintie
Sunnuntai klo. 12.00-13.00 Point, Hagelstamintie
( Huom! Syyskauden ensimmäinen harjoitus sunnuntaina 9.9.2018 )

Rytmisen voimistelun taitotunti
Sunnuntai klo.13.00-14.00 Point, Hagelstamintie

Hauska ja innostava välinetekniikkatunti rytmisen voimistelun välineillä. Loistava tunti kaikille välinetekniikasta kiinnostuneille tai lisätreeniä ja haastetta kaipaaville. Kauden aikana harjoitellaan kaikilla viidellä voimisteluvälineellä: naru, pallo, vanne, keilat ja nauha. Seuralta löytyy lainavälineitä.
Harjoitus ei sisällä venyttelyjä tai muuta perusvoimistelua!
Sopii loistavasti sekä valmennusryhmissä että harrasteryhmissä harjoitteleville sekä kaikille rytmisestä voimistelusta kiinnostuneille!

Ota yhteyttä
Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta harrasteryhmässä, ota yhteyttä toimistoomme minna.lehtikallio(at)elisevantaa.fi,
puhelinaika arkisin klo.12-14 p.050 463 9891 tai jos olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä arkisin terhi.neuvonen(at)elisevantaa.fi , p. 050 463 9856.