sydän sykkii elise-vantaalla #SEURASYDÄN

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

#seurasydän #seurapaitapäivä

#Seurasydän-kampanjan yhtenä seuratoiminnan näkyvyyttä nostattavana toimenpiteenä vietetään tiistaina 24.9. Seurapaita-päivää pukeutumalla oman seuran verkkaritakkiin / pelipaitaan.  Tavoitteena on, että kaikki seuratoiminnassa mukana olevat ja olleet pukevat oman seuran verkkaritakin päälle ja lähtevät töihin, kouluun, päiväkotiin kuka minnekin.  Näin seuraväki liputtaa pukeutumalla omaan edustusasuun, jota me kaikki ylpeästi kannamme ja joka pitää sisällään paljon tunteita, yhteisöllisyyttä, muistoja, innostusta, iloa ja välittämistä – yhteisöllisyyttä.

Haaste kaikille elisevantaalaisille

Haastamme kaikki seuramme nykyiset ja entiset jäsenet, harrastajat, ohjaajat, valmentajat, perheet sekä muut mukana kulkijat mukaan seurapaitapäivään tiistaina 24.9.

Puetaan silloin elisevantaan seuravaate päälle ja näytetään että #YhdessäOlemmeEnemmän
Laita ottamiisi kuviin tunnisteeksi #seurasydän #seurapaitapäivä #elisevantaa

Tämän artikkelin kaikki tekstit lukuunottamatta haastetta ovat suoria otteita Olympiakomitean sivuilta. Seurasydän-kampanjasta voit lukea lisää täältä.