Elise -Vantaalle SM-mitalit ensi kertaa joukkuekilpailussa

Elise-Vantaan järjesti joukkueiden SM-kilpailut marraskuun loppupuolella Lumossa, Korsossa. Kisajärjestelyt onnistuivat hienosti ja SM-mitalit saatiin jaettua naisten ja nuorten sarjoissa.

Voimisteluliiton pääsihteeri Maria Laakso ja Elise – Vantaan puheenjohtaja Heta-Leena Sierilä avasivat SM-kilpailut. Kuva: Petri Kapiainen

Elise-Vantaan nuoret saavuttivat pronssia, joka on ensimmäinen joukkueiden SM-mitali seuran historiassa. Nuorten joukkueen valmennustiimiin kuuluvat härkätaisteluteemaisen koreografian laatineen päävalmentaja Terhi Neuvosen lisäksi Taru Kankainen ja Sanna-Liisa Järvelä. Baletinopetuksesta ovat syyskaudella vastanneet Anu Lindell ja Virve Olsson.

Elise – Vantaa nuoret Kuva: Petri Kapiainen
Kuva: Terhi Neuvonen

Elise – Vantaan nuortenjoukkueen mitalistit Josefina Hyttinen, Ronja Tuukkanen, Annu Sierilä, Tiia Rantanen, Rebekka Karila ja Arina Kevask.  Nuorten SM-kisassa Elise-Järvenpään Sarabit loisti ja vei kultamitalit upeilla suorituksillaan. Hopeaa otti Elisen ja SC Vantaan voimistelijoiden muodostama nuorten maajoukkueryhmä.

Nuorten SM-kultajoukkue Elise – Järvenpään Sarabit Kuva: Petri Kapiainen
Nuorten maajoukkueryhmässä voimistelee Elise – Vantaan kasvatti Viliina Sipilä kuvassa keskellä. Kuva: Petri Kapiainen

Naisten SM-kisassa nähtiin rytmisen voimistelun maajoukkueen uusi pallo-ohjelma, jonka harjoittelu oli aloitettu vasta muutama viikko aiemmin. Joukkue voitti SM-kultaa vielä helpotetulla ohjelmalla pistein 35.050. MM-kisoissa kymmenenneksi sijoittuneessa joukkueessa voimistelevat Elisa Liinavuori, Milja Närevaara, Ada Oikari, Inka Ora, Juulia Vainio, Emma Rantala ja Amanda Virkkunen. Voimistelijat edustavat Eliseä, Elise-Järvenpäätä ja Hämeenlinnan Voimisteluseuraa. SM-hopean vei Elisen ja Jyväskylän Voimistelijoiden yhdistelmäjoukkue.

Suomen maajoukkue Kuva: Petri Kapiainen
Maajoukkueen kapteeni Emma Rantala Urheiluruudun haastateltavana Kuva: Petri Kapiainen
Elisen ja JyVo:n naistenjoukkue Kuva: Petri Kapiainen

Pre-nuorten joukkuekisan voittoon voimisteli ESVOLIn pre-nuoret, Elise-Vantaan pre-nuoret 1 pystyi parhaimpaansa kotiyleisön edessä teki tasapainoiset ja iloiset suoritukset. Palkintona hienosti hopeasija. Hopeatähtien ryhmä oli viides ja loukkaantumisista sekä sairasteluista kärsinyt Pre-nuoret 2 kuudes.  Grease-elokuvan teemaan rakennettu koreografia on Sirja Lepistön käsialaa. Seuran kaikkien joukkueiden fysioterapeuttina toimii Pasi Sinisalo ja mentaalivalmennuksesta on vastannut Katja Pasanen.

Prenuorten hopeamitalistit Eevi Sierilä, Pinja Tuukkanen, Linnea Vasankari, Lotta Hukkanen, Nea Kapiainen ja Anastasiia Polishchuk.

Elise – Vantaa prenuoret 1 Kuva: Petri Kapiainen

Joukkueiden kilpailukausi päättyi omiin kisoihin ja moni joukkue myös kisasi viimeisen kerran tällä kokoonpanolla. Lämpimät onnittelut mitalisteille ja kiitos kaikille joukkueille hienosta syyskaudesta!

Mitalistijoukkueet iloisissa tunnelmissa Pasi Sinisalon kanssa kilpailun jälkeen Kuva: Terhi Neuvonen

Joukkuekilpailujen lisäksi Lumossa kisattiin Duo-trio-sarjoissa. Nuorten sarjassa Elise-Vantaan duo Saana Hanioja-Vilma Ruotsalainen oli kuudes ja toinen duomme Vivi Salminen-Anna Westerholm seitsemäs. Kisan voittivat Ellen ja Miisa Jyväskylän Voimistelijoista.

Kisojen lopuksi Lumossa ilahdutti Stara. Starassa nähtiin Elise-Vantaan iloisia ja innostuneita nuoria voimistelijoita.

Kuva: Terhi Neuvonen
Kuva: Terhi Neuvonen

Kisaviikonloppu onnistui loistavasti. Kilpailijat, tuomarit ja yleisö viihtyivät Elise-Vantaan vieraina. Kiitosta saatiin myös Live Streamistä.

Elise – Vantaa kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä Voimisteluliittoa ja Lumon vahtimestareita.
Lämmin kiitos kilpailun tukijoille: Vantaan kaupunki, Kisakallio, Lidl, Cristal Gym,  Danfoss, Finavia  Fysioterapia Kroppa, Ilo Sport, Piruetti, Salon Pohjaranta,  Wiitta Oy, Mitalihenkarit.fi ja  Continental’s

Suuri kiitos Elise-Vantaan mahtavalle talkooporukkalle, ilman vapaaehtoisia ei kisojen ja tapahtumien järjestäminen olisi mahdollista!

#YhdessäOlemmeEnemmän

Kuva: Terhi Neuvonen

Kilpailujen kaikki tulokset löytyvät Kisapalvelusta

Elise – Vantaa pre-nuoret 2 Kuva: Petri Kapiainen
Kuva: Terhi Neuvonen
Hopeatähdet pre-nuoret Kuva: Petri Kapiainen
Kuva: Terhi Neuvonen
Pre-nuorten kultaan voimisteli Esvolin joukkue. Kuva: Petri Kapiainen
Jyväskylän Timanteille pronssia prenuorten kilpailussa. Kuva: Petri Kapiainen
SVS Espoon ja SVS Vantaan yhdistelmäjoukkue sijoittui prenuorten kilpailussa neljänneksi Kuva: Petri Kapiainen
SVS ja SVS-Vantaan joukkue SM-kisojen 4. Kuva: Petri Kapiainen
Sinisafiirit nuoret Kuva: Petri Kapiainen
Sinisafiirit nuoret esiintyivät SM-kisoissa 24.11.2018 Kuva: Petri Kapiainen
Ariel esiintyi SM-kisoissa. Kuva: Petri Kapiainen
Elise – Vantaan Anni Harmaala esiintyi SM-kisoissa. Kuva: Petri Kapiainen