Sinisafiirit säteilivät tanssin Lumossa

Tyylikkäät voimistelijamme 22.4.2018 Vantaan Energia Areenalla

Elise – Vantaan voimistelijat olivat viikko sitten mukana ensimmäistä kertaa Tanssilisen voimistelun Lumossa.
Etelä – Suomen Lumo aluekilpailu järjestettiin Vantaan Energia Areenalla 22.4.2018. Seuran Sinisafiirit ryhmistä muodostetussa joukkueessa voimistelivat Ahvenranta Enni, Calles Taponen Elina, Heikkinen Emilia, Heikkinen Iida, Hirvonen Iida, Lehtonen Sandra, Mattila Annika, Moisio Iida ja Parkkonen Vaula.

Sinisafiirit osallistuivat Gym for Life – sarjaan ja saavuttivat pronssikategorian.  Ryhmän valmennuksesta vastaa Diana Hietapakka yhdessä Jonna Nuutisen kanssa. Upea koreografia on Diana Hietapakan käsialaa. Ryhmän kausi huipentuu kesäkuussa Suomi Gymnaestradaan, joka järjestetään Turussa. Näyttävä ohjelma nähdään myös sunnuntaina 29.4.2018 Elise – Vantaan kevätnäytöksessä  http://www.elisevantaa.fi/tapahtumat/kilpailut-ja-tapahtumat-2018/elise-vantaan-kevatnaytos-2018-sirkus/

Voimistelun ja tanssin Lumo on iloinen ja energinen tapahtuma, jossa nähdään voimistelua ja tanssia kaikessa moninaisuudessaan ja koetaan yhdessä esittämisen riemua. Lumo on kaiken ikäisille tytöille ja naisille, miehille ja pojille – ja ihan kaikille voimistelulajeille. Lumo-tapahtumissa on mukana tanssin kilpailu ja Gym for Life -sarjat. Valtakunnallinen Lumo-finaali järjestetään kerran vuodessa keväällä. Lisäksi on alueellisia tapahtumia – semikilpailuja. Vuonna 2018 Voimistelun ja tanssin Lumo-finaali on Suomi Gymnaestradan yhteydessä 7.-10.6.2018 Turussa.

Lähde Suomen Voimisteluliitto:
https://www.voimistelu.fi/fi/Harrastevoimistelu/Nuoret/Show

Kaudella 2017-2018 liikkuvuus on ollut yhtenä painopisteenä Sinisafiirien harjoittelussa. Tässä Annikan taidonnäyte venyttelyn tuloksista!