Kultaa, hopeaa ja pronssia Elise-Vantaan rytmisille voimistelijoille!

Hopeatähdissä harjoittelevat ystävykset Pinja Tuukkanen ja Eevi Sierilä esittelivät onnellisina mitalejaan kilpailun jälkeen

Elise-Vantaan voimistelijat osallistuivat 11.joulukuuta Turussa järjestettyihin rytmisen voimistelun välinekilpailuihin sekä duo-trio-sarjojen kilpailuihin. Vantaalle matkasi mitaleja kaikissa väreissä. Lisäksi kotiintuomisina oli hyviä sijoituksia kaikissa sarjoissa.
10-11-vuotiaiden 2-ottelussa Elise – Vantaa otti kaksoisvoiton, kun Pinja Tuukkanen voitti kultaa ja Eevi Sierilä nappasi hopeaa.

Linnea Vasankari (vas.) ja Liina Lehtonen osallistuivat 10-11-vuotiaiden 1 välineen kilpailuun vanneohjelmillaan. Kilpailuun osallistui 29 voimistelijaa ja heidän joukossaan Linnea sijoittui upeasti sijalle 6 pienistä välinevirheistä huolimatta. Myös Liina oli hienosti sijalla 8 vaikka ohjelmaan mahtui yksi vanteen pudotus.

 

Janika Grönqvist (keskellä) sijoittui 12-13-vuotiaiden 2-ottelussa hienosti sijalle 6 peräti 24 voimistelijan joukossa. Joukkuekaverit olivat mukana samassa sarjassa Miila Valtonen (vas.) suoritti vanneohjelmansa väärällä musiikilla, mutta oli lopulta tuloksissa kuitenkin sijalla 16. Rebekka Karila (oik.) haparoi hieman mutta ylsi kuitenkin hienosti sijalle 8. Onnittelut tytöt!
Rubiinien upeat duot menestyivät lasten sarjassa. Keskellä Julia Kumpula ja Peppi-Lotta Lukkala. Oikealla Sara Virtanen ja Jessica Helmi.

Duotrio kilpailun lasten sarjassa Elise-Vantaalle tuli myös menestystä, kun parivaljakko Julia Kumpula ja Peppi- Lotta Lukkala voimistelivat upeasti hopealle sekä Sara Virtanen ja Jessica Helmi saivat kaulaansa pronssimitalit.

Vasemmalta Vilma Ruotsalainen ja Wilma Heikkinen sijoittuivat upeasti sijalle 5 nuorten ja naisten sarjan duotrio kilpailussa.

Päivän aikana nähtiin useita hienoja suorituksia ja voimistelun riemua. Hieman edellisen päivän joulunäytös näkyi suorituksissa, ja osalla oli mukanaan hieman epäonneakin, mutta myös taistelutahtoa ja sisua löytyi tsempata kilpailupäivä loppuun saakka.

Rubiinien voimistelijat suorittivat uudet ja vauhdikkaat ohjelmansa rohkeasti duotrio sarjojen kilpailuissa. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja nostaa tavoitteita kevätkauden kilpailuja silmällä pitäen. Hyvä tytöt!

Elise-Vantaa kiittää Turun Liikuntaseuraa hyvin sujuneesta kilpailusta ja onnittelee mitalisteja!
Ennen joululomille siirtymistä Hopeatähdet, Rubiinit ja Kultahiput matkaavat vielä tulevaksi viikonlopuksi perinteiselle joululeirille Kisakallioon.