kilpailukausi avattu -Lasten duokisassa kultaa lilalle ja mandille

Elise – Vantaan rytmisen voimistelijat avasivat kilpailukautensa 16.-17.3.2019 käydyissä Ikäkausikilpailuissa Kisahallilla.
Duo kilpailussa lasten sarjan voittoon voimisteli vanneohjelmalla parivaljakko Lila Pihlström & Mandi Sarelin.

Kultamitalisti duo lasten sarjassa Lila Pihlströn & Mandi Sarelin 16.3.2019 Kuva: Terhi Neuvonen

Nuorten ja naisten sarjassa nähtiin Elise – Vantaalta kaksi duoa. Kilpailun voitti ESVOLIn Valentina De Franchis ja Iiris Mechlin. Elise – Vantaan Saana Hanioja & Vilma Ruotsalainen sijoittuivat viidenneksi ja heidän jälkeensä heti kuudentena yhdentoista duon joukossa olivat Vivi Salminen & Anna Westerholm.

Duot Anna ja Vivi sekä Saana ja Vilma 16.3.2019 Kuva: Terhi Neuvonen

Nuorten A-sarjan kilpailussa haettiin kokemusta pitkän tauon jälkeen yksilökisasta ja päästiin esittämään uudet ohjelmat. Kilpailun voitti Imatran voimistelijoiden piskuinen Elisabeth Jamil.
Elise – Vantaan voimistelijoiden sijoitukset  Arina 15., Tiia 17. ja Pinja 18.

Arina Kevask Kuva: Ronja Tuukkanen
Tiia Rantanen Kuva: Ronja Tuukkanen
Pinja Tuukkanen Kuva: Ronja Tuukkanen

Anastasiia Polishchuk, Anni Harmaala ja Nea Kapiainen kilpailivat 12-vuotiaiden 2-ottelussa välineinään keilat ja nauha. Ensi kertaa ikäkausikilpailuissa ja keiloilla kilpaillut Nea nappasi ohjelmasta omat ennätyspisteensä 9.500. 12-vuotiaiden sarjan voittoon taituroi OVO:n LIa Kallio. Elise – Vantaan voimistelijoiden sijoitukset 27 kilpailijan joukossa:  Nea Kapiainen 12. Anastasiia Polishchuk 13. ja Anni Harmaala 25.

Nea Kapiainen Kuva: Petri Kapiainen
Anastasiia Polishchuk Kuva: Petri Kapiainen
Anni Harmaala Kuva: Petri Kapiainen

Myös 13-vuotiaiden kilpailussa nähtiin kolme seuran edustajaa, kun Lotta Hukkanen, Eevi Sierilä ja Sara Virtanen kilpailivat niin ikään keiloilla ja nauhalla. Kilpailun voitti SC Vantaan Sissi Levijärvi.
Elise – Vantaan voimistelijoista parhaiten sijoittui ikäkausikisojen ensikertalainen Sara Virtanen, joka ylsi hienosti sijalle 4. Lotta Hukkanen oli 6. ja Eevi Sierilä 7.

Sara Virtanen Kuva: Liina Lehtonen
Lotta Hukkanen Kuva: Liina lehtonen
Eevi Sierilä Kuva: Liina Lehtonen

Rebekka Karila ja Linnea Vasankari kilpailivat uusilla ohjelmillaan ja kartuttivat kokemusta kovatasoisessa nuorten B-sarjan kilpailussa. Voiton nappasi Mimosa Malmioaho SC Vantaasta. Rebekka Karila oli 15. ja Linnea Vasankari 18.

Rebekka Karila Kuva: Liina Lehtonen
Linnea Vasankari Kuva: Liina Lehtonen

Josefina Hyttinen kilpaili ensi kertaa ”sennuissa” eli naisten sarjassa. Naisten sarjan voitti SC Vantaan ilmeikäs Katariina Keviš. Kilpailuviikonlopun suuren osanottajanmäärän takia myös naisten sarjan ohjelmien määrää jouduttiin vähentämään. Jossu kilpaili uusilla ohjelmillaan vanteella, pallolla ja keiloilla. Parhaiten Jossu onnistui kauniilla pallo-ohjelmallaan, josta sai pisteet 10.967. SM karsinnassa lauantaina 30.3. Kampissa Josefina debytoi 6metrin nauhalla uudella ohjelmallaan. Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna on vuorossa kevään ensimmäinen luokkakilpailu, jossa SM-karsinnan lisäksi käydään yksilöiden 1-, 4- ja JM-luokan kilpailu.

Josefina Hyttinen Kuva: Pinja Tuukkanen
Josefina Hyttinen Kuva: Ronja Tuukkanen

Kiitos Eliselle hienosti sujuneesta kisaviikonlopusta sekä tuomareille pitkän viikonlopun urakoinnista. Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille sekä tsemppiä harjoituksiin ja tuleviin kisoihin!

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät Kisapalvelusta.

Josefina Hyttinen Kuva: Ronja Tuukkanen
Jossu 17.3.2019 Kuva: Terhi Neuvonen
Sara Virtanen Kuva: Petri Kapiainen
Arina Kevask Kuva: Ronja Tuukkanen
Pinja Tuukkanen Kuva: Ronja Tuukkanen
Nea Kapiainen Kuva: Petri Kapiainen
Tiia Rantanen Kuva: Ronja Tuukkanen