Imatralta kotiintuomisina oppia, oivalluksia ja kultaa

Kevään toisessa luokkakilpailussa Imatralla 13.-14.4.2019 oli vuorossa yksilöiden luokat 3 ja 6 sekä duo/trio-sarjat. Lauantaiaamun lasten duo kilpailusta tärkeän kokemuksen lisäksi saatiin Elise – Vantaalle kultaa, kun Lila ja Mandi voittivat lasten sarjan.

Iloinen duomme kilpailun jälkeen.

Duo/trio kilpailujen jälkeen 45 voimistelijaa suoritti vapaaohjelman lisäksi kolme välineohjelmaa 6-luokan kilpailussa.
Elisevantaalaisista kilpailussa oli mukana neljä voimistelijaa Rebekka Karila, Anastasiia Polishchuk, Tiia Rantanen ja Eevi Sierilä, kun Pinja Tuukkanen joutui harmillisesti jättäytymään pois. Kilpailu oli opettavainen ja jälleen mentiin eteenpäin monella eri osa-alueella. 6-luokan kilpailun voitti OVO:n Lia Kallio.

Tuomarimme Jonna Nuutinen ja Siiri Kaskilahti

Sunnuntaina Imatralla käytiin 3-luokan kilpailu 115 voimistelijan kesken. Kilpailun voitti järjestävän seuran Emilia Berkozova. Elise – Vantaan Jessica Helmi voimisteli varmasti ja iloisesti luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen kakkoskategoriassa. Lila Pihlström joutui valitettavasti perumaan osallistumisensa. Essi Vallilla sijoittui kategoriaan neljä.

Jessican tasapainoilua 4-luokan kisassa.

Elise – Vantaa onnittelee viikonlopun mitalisteja ja kaikkia onnistujia sekä kiittää Imatran Voimistelijoita loistavista kilpailujärjestelyistä.

Essi Vallila 14.4.
Mandi ja Lila 13.4.
Eevi Sierilä, Anastasiia Polishchuk, Tiia Rantanen ja Rebekka Karila 13.4.2019 Imatralla

Kaikki viikonlopun tulokset löytyvät Kisapalvelusta