Huikea voimisteluviikonloppu valintaleireillä Kisakalliossa

N-ryhmän valintaleirin aloitus harjoitushallissa Voimisteluliiton lajipäällikön Emma Kurjen johdolla

Voimisteluliiton rytmisen voimistelun valmennusrinkien valintaleirit järjestettiin viime viikonloppuna Kisakalliossa. Nuorten valmennusryhmän valintaleiri oli avoin kaikille vuosina 2002-2005 syntyneille voimistelijoille. N-ryhmän valintaleiri käynnistyi perjantaina puolenpäivän aikaan.

N-ryhmän valintaleiri käynnistyi Larisa Gryadunovan narulämmittelyllä.
Marina Petrakova antamassa ohjeita voimistelijoille. (Minirinki 1)

Myöhemmin iltapäivällä alkoi myös 2005-2006-vuosina syntyneille voimistelijoille suunnattu valintaleiri Minirinki 1. Sekä N-ryhmän leirille että Minirinki 1 leirille osallistui seuran voimistelijoita Hopeatähtien ryhmästä.

Lämmittelyä harjoitushallissa perjantai-iltana (Minirinki 1)
Elise- Vantaan kätevät pikku emännät Kampuksella ensimmäisenä iltana.

Lauantaina iltapäivällä Kisakallioon matkasivat pienet voimistelijanalut, kun vuorossa oli vuosina 2007-2009 syntyneille tytöille suunnattu leiri Minirinki 2.  Elise – Vantaan Kultahipuista olivat mukana Essi ja Amanda. Valintaleiri oli loistava tilaisuus tavata muita voimistelijoita  ja harjoitella yhdessä saman ikäisten voimistelijoiden kanssa.

Ystävykset iltapalalla ensimmäisen leiripäivän päätteeksi (Minirinki 2)

Viikonlopun ohjelmaan sisältyi monipuolisesti perusvoimistelua, välinetekniikkaa, akrobatiaa, balettia, tanssia, liikkuvuus- ja välinetestejä sekä ulkoilua. Voimisteluliitto oli järjestänyt leirin yhteydessä myös valmentajille erillistä koulutusta. Bulgarialainen huippukouluttaja Maria Gateva koulutti valmentajia koko viikonlopun ajan ja erityisen ilahduttavaa oli kuulla, että jatkoa on luvassa jo tänä keväänä.

Kuvassa Elise- Vantaan Jonna Nuutinen ja bulgarialainen huippukouluttaja Maria Gateva.

 

Eevi ja Pinja venyttelemässä lauantaiaamuna ennen liikkuvuustestejä. (Minirinki 1)
Leiriohjelmaan kuului myös pallotekniikkaa. (N-ryhmän valintaleiri)
Marina Petrakova neuvoo Hopeatähtien Annua oikeassa tekniikassa. (N-ryhmän valintaleiri)

Leirin toteutuksesta vastasivat Voimisteluliiton lajipäällikkö Emma Kurki ja valintaleireillä kouluttajina toimineet valmentajat yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä nähtiin lukuisa joukko valmennuksen huippuosaajia, joten tarjolla oli todella monipuolista ja laadukasta opetusta.

Lauantaiaamun harjoituksen päätteeksi napattiin muistoksi yhteiskuva Susi Centerissä. Vasemmalta Arina Kevask, Tiia Rantanen, Annu Sierilä, Marina Petrakova, Katja Volkova, Josefina Hyttinen ja Ronja Tuukkanen.
Balettia nuorten olympiavalmentaja Klara Kodran kanssa harjoitushallissa. (Minirinki 1)
Nauhatekniikkaa Silja Ahosen valvovan silmän alla. (Minirinki 1)

Leiriltä saivat niin voimistelijat kuin valmentajatkin monta kullanarvoista ohjetta ja ideaa oman harjoittelun ja valmennuksen tueksi ja kehittämiseksi. Kiitos antoisasta viikonlopusta innokkaat voimistelijat, loistavat kouluttajat ja valmentajat, Emma Kurki, Voimisteluliitto ja Kisakallio.

Kiitos Kisakallio ja Voimisteluliitto huippukivasta leiristä!
Tsemppii kaikki kii! Näin päättyi huikea leiriviikonloppu Kisakalliossa. (Minirinki 2)