Elise-Vantaan rytmiset voimistelijat menestyivät duo-triojen kilpailussa Imatralla

Elise – Vantaan upeat duot ja trio kilpailun jälkeen.

Rytmisen voimistelun kansallinen kilpailukausi avattiin viikonloppuna Imatralla yksilöiden ikäkausikilpailuissa sekä nuorten joukkueiden ja duo/triojen- kilpaluissa.
Elise –Vantaan voimistelijat menestyivät hienosti duo/trio – sarjojen kilpailussa, jotka käytiin sunnuntai-iltana.

Hopeatähtien mitaliposeeraus . Duot vasemmalta Jossu & Ronja sekä Pinja & Eevi

Pre-nuorissa Elise – Vantaa nappasi kolmoisvoiton. Hopeatähdissä harjoitteleva parivaljakko Eevi Sierilä ja Pinja Tuukkanen voittivat kultaa yhteispistein 20.400. Rubiinien iloinen duo Nitta Väätäjä ja Riina Kylliäinen saivat kaulaansa hopeiset mitalit pisteillä 24.100 ja pronssille ylsivät niin ikään Rubiineissa harjoittelevat Jessica Helmi  ja Sara Virtanen keräten pisteitä kahdesta näytöstä 16.900.

Rubiinien mitalistit poseeraamassa kilpailun päätteeksi. Edessä vasemmalta Nitta, Sara ja Jessica. Ylhäällä vasemmalta Riina, Wilma ja Vilma.

Myös nuorten ja naisten sarjassa saatiin Vantaalle mitaleja, kun Ronja Tuukkanen ja Josefina Hyttinen taituroivat hopeamitalien arvoisesti. Päivän mitalisaalista kasvattivat Wilma Heikkisen ja Vilma Ruotsalaisen pronssimitalit samaisessa sarjassa.
Nuorten ja naisten sarjassa kulta meni Jyväskylään  Ilmi Laineelle ja Milla Junnilaiselle.

Harjoittelukaverit Arina ja Annu kilpailun jälkeen.

Sunnuntaina kilpailtiin nuorten ja naisten sarjojen mestaruuksista heti aamusta. Naisten yksilökilpailun voitti Elisen Rebecca Gergalo ja nuorissa voittoon voimisteli SC Vantaan Sofia Emeljanov.

Elise – Vantaan Annu Sierilä ja Arina Kevask avasivat Imatralla kilpailukautensa osallistuessaan 2004 syntyneiden 3-otteluun. Kauden ensimmäisessä yksilökilpailussa uusiin sääntöihin päivitetyt ohjelmat sisälsivät vielä runsaasti virheitä, mutta mukaan mahtui myös onnistumisia ja tytöt saivat tärkeää kilpailukokemusta. Kilpailun voitti SC Vantaan Mimosa Malmiaho.

13-vuotiaden sarjan palkintojen jako alkamassa. Jonossa viimeisinä kurkistelevat Annu ja Arina.

Lauantaina Elise-Vantaata edusti 2006-syntyneiden sarjassa Eevi Sierilä ja 2005-syntyneiden sarjassa Pinja Tuukkanen. Eevi kilpaili pallolla ja vanteella sijoittuen hienosti 26 voimistelijan joukossa sijalle 12. Pinjalla oli kolme välinettä vanne, pallo ja ensi kertaa keilat. Tuloksena oli 15 sija.

Elise – Vantaa onnittelee voimistelijoitaan ja valmentajia. Kiitokset seuran tuomareille Julialle, Dianalle ja Terhille ahkeroinnista sekä Imatran Voimistelijoille hienosti järjestetyistä kilpailuista.