ELISE – VANTAAN KESÄLEIRIT 2023

Elise – Vantaa järjestää jälleen kesällä 2023 suositut kaikille avoimet lasten liikunnalliset päiväleirit. Päiväleirejä järjestetään arkisin klo. 9-15 kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla koulujen päätyttyä sekä uutena leiri tänä vuonna myös elokuussa koulujen aloitusviikolla. Leirit on suunnattu 5-11-vuotiaille lapsille riippumatta harrastustaustasta.

Mukaan voi tulla kolmeksi päiväksi, yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Leirit arkipäivisin klo. 9-15, ohjaajat ovat päivittäin vastaanottamassa leiriläisiä klo.8.45 alkaen.

Paikka: Point, Hagstamintie 1, Vantaa
Milloin: 5.-9.6., 12.-16.6. ja 7.-9.8.

Leiriohjelmassa on monipuolista liikuntaa: Voimistelua (välineillä ja ilman), temppuratoja, akrobatiaa, pelejä, leikkejä, retkiä lähiympäristöön ja kivaa yhdessä tekemistä! Leiriohjelmaan sisältyy päivittäin ulkoilua.

Hintaan sisältyy päivittäin lämmin lounas ja välipala sekä tapaturmavakuutus.

Leirien vastuuohjaaja Annu Sierilä ja Lotta Hukkanen ovat ohjaajina sekä kesäkuun että elokuun leireillä.Heidän lisäkseen leireillä Elise-Vantaan koulutettuja ohjaajia osallistujamäärän mukaisesti.

KESÄLEIRIT 2023

Milloin  Leirin kestoLeirin hinta* sisarale hinta hinta valmennusryhmät
5.-9.6. ja 12.-16.6.  2 viikkoa250€185€185€
5.-9.6.  1 viikko150€110€110€
12.-16.6.  1 viikko150€110€110€
7.-9.8.  3 päivää80€65€65€

Leireille osallistuakseen ei tarvitse olla Elise – Vantaan jäsen.

Leirin ale hinnat ovat nähtävillä taulukossa. Sisaralennus myönnetään toiselle tai useammalle saman perheen lapselle. Alennus ja uusi lasku alennetulla hinnalla tulee pyytää seuran toimistolta ilmoittautumisen jälkeen toimisto(at)elisevantaa.fi


ILMOITTAUTUMINEN AVATTU 21.2.

Kesäleireille ilmoittaudutaan myClub-jäsenrekisteripalvelun kautta. Elise – Vantaan kesäkuun ja elokuun leireille pääset ilmoittautumaan https://elisevantaa.myclub.fi/flow/courses/public
Jos et ole vielä rekisteröitynyt myClubiin, pääset rekisteröitymään ilmoittautumisen yhteydessä seuraamalla ohjeita.

Jos sinulla on jo myClub-tunnus jossain toisessa seurassa niin kirjaudu olemassa olevalla myClub-tunnuksella (sähköposti + salasana) sisään myClub-palveluun.
Lisäohjeita myClubin käyttöön löydät:  https://docs.myclub.fi/v/member/

Ilmoittautuminen kesäkuun leireille on on 2.5. jälkeen ja elokuun leirille 12.6. jälkeen sitova, peruutus edellä mainittujen päivämäärien jälkeen veloituksetta vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikista peruutuksista peritään 15€ toimistomaksu. Leirimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä ennen leirin alkua.

Tarkemmat tiedot osallistujille löytyvät myClubista ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot toimistolta: toimisto(at)elisevantaa.fi

Seuraatahn meitä jo instagramissa!
Elise -Vantaa instagram

Leiripaikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi!

Tervetuloa Elise – Vantaan kesäleireille!


Tervetuloa kesällä 2023 viettämään kivoja päiviä yhdessä!