Elise -Vantaalle mitalisade Vaajakosken Välinekilpailuista!

Elise -Vantaan menestyksekkäät duot ja triot Vaajakoskella 17.12.2017

Elise -Vantaan voimistelijat menestyivät upeasti viime viikonloppuna Vaajakoskella järjestetyissä rytmisen voimistelun kilpailuissa. Lauantaina käytiin ensin yksilöiden Välinekilpailut ikäsarjoissa ja päivän päätteeksi kilpailtiin Duo/trio -sarjoissa.
Päivä oli seuran voimistelijoille menestyksekäs! Vantaalle matkasi  kaiken kaikkiaan huikeat 20 mitalia kaikissa väreissä!

10-11-vuotiaiden sarjassa saatiin Elise – Vantaalle kaksoisvoitto, kun Nea Kapiainen voitti  kultaa ja Julia Kumpula hopeaa. Minttu Juusonen Vihti Gym oli kolmas. Elise -Vantaan voimistelijoista kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat upeasti Jessica Helmi 5.,  Camilla Valerius 6. ja Minea Kähäri 10. Kilpailussa oli mukana 32 voimistelijaa. Elise -Vantaan Elsa Korhonen ylsi sijalle 11. ja Essi Vallilla oli 13. Hieno tulos kaikilta seuramme voimistelijoilta!

Nea Kapiainen voitti kultaa Vaajakoskella 17.12.2017 sekä yksilöiden 10-11-vuotiaiden sarjassa vanneohjelmallaan että triojen kilpailussa lasten sarjassa yhdessä Amanda Äänismaan ja Elsa Korhosen kanssa.

10-11-vuotiaiden 2-ottelussa Sara Virtanen sijoittui hienosti viidenneksi. Yksilökilpailuissa saatiin myös hopeamitaleja seuraan, kun Riina Kylliäinen voimisteli toiseksi 12-13-vuotiaiden yhden välineen sarjassa ja Vivi Salminen nappasi kakkossijan 14-15-vuotiaiden 2-ottelussa. Yksilökilpailuissa menestystä saatiin myös 12-13-vuotiaiden 2-ottelussa, jossa Ida Lindström voitti pronssia, ja Liina Lehtonen oli hienosti sijalla 5.

Seuran voimistelijoiden menestys jatkui illan Duo/trio – kilpailuissa. Lasten sarjassa Elise -Vantaalle saatiin kolmoisvoitto. Ensimmäiseksi ja kultaa voitti trio Amanda Äänismaa, Elsa Korhonen ja Nea Kapiainen. Toiseksi ja hopealle tuli trio Rebekka Kylliäinen, Camilla Valerius ja Essi Vallilla. Kolmanneksi ja pronssille duo Minea Kähäri ja Amelie Orre.

Kultahippujen upeat voimistelijat palkintojen jaossa Vaajakoskella 17.12.2017

Prenuorten kilpailussa saatiin Elise -Vantaalle kaksoisvoitto. Duo Jessica Helmi ja Sara – Leena Virtanen voittivat kultaa keilaohjelmallaan ja hopeaa nappasi pallo-ohjelmallaan triomme Nadja Glebova, Julia Kumpula ja Petra Jyrkönen.

Pre-nuorten palkintojen jako, kultaa Sara ja Jessica. Hopeaa Nadja, Petra ja julia.

Myös nuorten ja naisten sarjassa saatiin mitali seuraan, kun duo Vilma Ruotsalainen ja Wilma Heikkinen nappasi hopeaa rytmikkäällä nauhaohjelmallaan.

Upea duomme (vas.) Vilma ja Wilma 17.12.2017

Paljon onnea upeat voimistelijat, valmentajat ja kotijoukot.
Kiitos kisajärjestelyistä Palokan Ilolle!

Kaikki tulokset löytyvät Kisapalvelusta 

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta upeat voimistelijat ja perheet! Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!