elise-järvenpää cupissa kilpailtiin lokakuussa menestyksekkäästi

Lokakuun 10.-11. kilpailtiin Keravalla Elise –Järvenpää Cupissa. Duojen kilpailussa oli Elise – Vantaalta mukana edustus pre-nuorten ja naisten sarjassa. . Pre-nuorissa Alva Häggblom ja Katerina Pellja voittivat kultaa pisteillä 19.500. Naisten sarjassa saavutettiin myös kultaa, kun Josefina Hyttinen ja Arina Kevask voimistelivat kilpailun ykkösiksi pistein 19.700.

Yksilöiden ikäkausikilpailuissa Linnea Vasankari avasi menestyksekkäästi kilpailukautensa saavuttaen nuorten B-sarjan ottelussa pronssia. Kilpailun voitti Elisen Anni Olkkonen.

Kuvassa duo Alva & katja, Linnea sekä duo Arina & Jossu

Nuorten A-sarjan 4-ottelussa Elise-Vantaata edustivat Lotta Hukkanen ja Sara Virtanen.
Sara onnistui parhaiten pallo-ohjelmassaan, josta hän sai omat ennätyspisteensä 14.500 ja sijoittui kokonaiskisassa hienosti sijalle 9.
Lotta Hukkasen kilpailu alkoi hieman epäonnisesti, kun naru jäi kesken kisasuorituksen kattopalkkiin kiinni. Muissakaan ohjelmissa ei  vältytty virheiltä. Lotta voimisteli kuitenkin sisukkaasti koko ottelun ja sai arvokasta kokemusta. Nuorten sarjan voitti Jenny Närjä Ovo, toiseksi sijoittui Emilia Helin Elise ja kolmanneksi Anni Karjalainen Elise.

Amanda Äänismaa pääsi pitkän tauon jälkeen kisaamaan ja esittämään nauhaohjelman sekä uudet pallo- ja keilaohjelmat 12-vuotiaiden ikäsarjassa. Suorituksiin sattui virheitä, mutta voimistelussa näkyi huimaa kehitystä. Kaunis pallo-ohjelma sujui parhaiten ja parasta oli päästä kisamatolle kartuttamaan kokemusta.

Elise – Vantaan ”kultaiset” eli Kultasiivet ja Kultahiput pääsivät myös kisatunnelmaan Elise-Järvenpää Cupin Starassa. Perhosia oli vatsassa, mutta voi sitä onnea ja iloa kun sai suorittaa ohjelmia yleisölle ja tuomareille. Ihana kokemus ja kiva muisto.  

Lämpimät onnittelut mitalisteille, kaikille kisoissa mukana olleille voimistelijoille ja valmentajille.

”Kultaset” keravalla 2020