toiminta keskeytetty 12.3.-29.3. valmennusryhmille ohjeita omatoimiseen harjoitteluun

Elise – Vantaa vastuullisena toimijana noudattaa viranomaissuosituksia ja kaikki toiminta on keskeytetty 12.3.-29.3.
koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

Valmennusryhmien mentaalivalmennustunteja ei järjestetä 18.3. myös kisajulisteen studiokuvaukset 19.3. on peruttu. Mentaalivalmennuskerran peruuntumiseen ja studiokuvausasiaan palataan myöhemmin.

Toiminnan keskeyttäminen toistaiseksi on seurasta riippumaton ylivoimainen este, joka ei vielä vaikuta toimintamaksuihin. Maksuihin ja muihin toiminnan vaikutuksiin palataan myöhemmin mikäli tilanne pitkittyy.

OHJEITA OMATOIMISEEN HARJOITTELUUN
Kaikille valmennusryhmille järjestetään toimintaa etänä maanantaista 16.3. alkaen. Harjoitusohjeita lähetetään jäsenrekisterissä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
Seuraamme Elise – Vantaassa tiiviisti koronaviruksen aiheuttaman tilanteen kehittymistä ja selvitämme myös muita mahdollisuuksia vaihtoehtoiseen harjoitteluun tässä äärimmäisessä poikkeustilanteessa.

ELISEVANTAA_INSTATREENIT_
Seura on perustanut suljetun instagram tilin, jossa jaetaan mm. harjoitusohjeita ja -videoita. Suunnitteilla on myös instagramin livelähetyksen hyödyntäminen valmennuksessa.
Tili löytyy nimellä elisevantaa_instatreenit_
Liittymispyyntö hyväksytään seuran valmennusryhmien voimistelijoilta ja/tai heidän huoltajiltaan.

KOKEILU INSTALIVE
Elise – Vantaa prenuoret, nuoret ja sennut sekä Hopeatähdet saavat kirjalliset harjoitusohjeet jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen perjantai-iltana 13.3.
Testaamme instaliven toimintaa lauantaina 14.3., jolloin valmentajamme Kati Rantsi on paikalla livessä klo. 11-11.30 vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin harjoitteisiin liittyen.

Harjoitusohjeet julkaistaan instatilillä ja kaikki halukkaat myös muista ryhmistä voivat osallistua harjoitukseen.

VOIMISTELULIITON TIEDOTTEESTA:
Kaikki voimistelun kilpailut, tapahtumat ja leirit on peruttu pääsiäiseen (14.4.2020) saakka. Voimisteluliitto seuraa ja arvioi tilannetta ja viranomaistiedotusta säännöllisesti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan seuroille ja voimistelu.fi sivustolla välittömästi.

Koronavirustilanteen vaikuttaessa kilpailu- ja tapahtumajärjestelyihin Voimisteluliitto linjaa seuraavaa:

  • Lisenssimaksuja kuluvalta lisenssikaudelta ei palauteta.
  • Mikäli kilpailua on mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan perumisen sijaan, on se suositeltavaa. Siirto koordinoidaan lajipäällikön tai tapahtumavastaavan kanssa.
  • Peruuntuneiden kilpailujen ja tapahtumien osalta noudatetaan kilpailukutsuissa mainittuja peruutusehtoja. Jo maksetuilla osallistumis- ja ilmoittautumismaksuilla katetaan järjestävälle taholle peruutuksesta aiheutuvia kuluja, mutta mikäli kuluja ei ole syntynyt, suositellaan jo maksettujen osallistumis- ja ilmoittautumismaksujen palautusta.
    https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/3274?Return=56

    Elise – Vantaan laskuttamia kilpailumaksuja tulevista maalis- ja huhtikuun kilpailuista ei tarvitse maksaa ja jo maksetut kilpalumaksut tullaan palauttamaan.


Tiedotamme tilanteesta lisää ensi viikolla.

Vantaalla 13.3.2020

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaan hallitus