Kuukauden elisevantaalainen

Syksystä 2019 alkaen seuran kotisivuilla on esiteltyy, joka kuukausi yksi elisevantaalainen.
Vuosi on vaihtunut ja nyt seuraavaksi esitellään vuoden 2020 elisevantaalaisia.

Syyskuun elisevantaalainen on iloinen ja reipas voimistelija Alva Häggblom Elise – Vantaa prennut ja junnut ryhmästä. Alvan haastattelun voit lukea täältä.

Elokuun elisevantaalaisena esittelimme Lotta Hukkasen, ystävällisen ja ahkeran voimistelijan Elise -Vantaan ”junnut” ryhmästä. Lotan haastattelun löydät täältä.

Heinäkuun elisevantaalainen oli valmentaja Siiri Kaskilahti. Kevään 2020 ylioppilaan Siirin haastattelun pääset lukemaan klikkaamalla tästä

Kesäkuun elisevantaalaisina esiteltiin pienestä tytöstä saakka seurassamme voimistelleet Pusan sisarukset Pihla ja Pinja. Tyttöjen haastattelun voit lukea täältä.

Toukokuun elisevantaalainen oli aurinkoinen Mandi Sarelin Elise – Vantaa prennut ja junnut ryhmästä. Mandin haastattelun pääset lukemaan tästä.

Huhtikuun elisevantaalainen oli karismaattinen Annu Sierilä, joka vietti syntymäpäiviään huhtikuussa. Valovoimaisen Annun haastattelun voit lukea täältä.

Maaliskuun elisevantaalainen oli ihana pirtsakka Ronja Granholm. Ronja on mainio esimerkki seuramme harrastetoiminnan positiivisista vaikutuksista pidemällä aikavälillä. Ronjan haastattelun löydät täältä.

Helmikuun elisevantaalainen oli seuramme ainoan joukkuevoimistelujoukkueen Arielin kapteeni Annika Mattila.
Annikan haastettulun voit lukea täältä.

Annika Mattila Kuva: Petri Vilhunen

Tammikuun voimistelija oli upea Tiia Rantanen, joka siirtyi vuodenvaihteessa nuorten sarjasta naisiin eli ”sennuihin”. Tsemppiä uusiin haasteisiin! Tiia haastattelun pääset lukemaan täältä.

Tiia Tanskassa marraskuussa 2019

Joulukuun elisevantaalainen oli innokas ja ahkera voimistelija Ingrid Hiihtola Kultasiipien ryhmästä. Inkun esittely löytyy täältä.

Ingrid 1-luokan kilpailussa Lumossa syksyllä 2019

Marraskuun elisevantaalainen oli valoisa ja iloinen Jessica Helmi Hopeatähtien ryhmästä. Jessican esittelyn voit lukea täältä.

Jessica Imatralla kisoissa


Lokakuun elisevantaalainen oli seuran menestynein urheilija Julia Romanyuk. Nykyisin Julia toimii seuran tuomarina rytmisen voimistelun kilpailuissa. Julian esittely löytyy täältä.

Ensimmäisenä esittelyssä oli syyskuun elisevantaalainen . Josefina Hyttisen esittelyn pääset lukemaan tästä.