Kuukauden elisevantaalainen

Syksystä 2019 alkaen seuran kotisivuilla on esitelty elisevantaalaisia.
Vuonna 2023 esittelemme seuran ohjaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä Elise – Vantaan instagram tilillä. Tervetuloa seuraamaan, pääset instagram tilillemme tästä

Täältä kotisivuiltamme voi lukea vuosien 2019, 2020 ja 2021 esittelyt.

Toukokuun elisevantaalainen 2021 oli huumorintajuinen ja määrätietoinen voimistelija Adamina Svennblad Ariel joukkueesta. Addun haastattelun löydät tästä linkistä.

Huhtikuun elisevantaalaisena esittelimme valmentajamme Annaliina Moision. Aurinkoinen Ansku on seuramme oma kasvatti, joka oman voimisteluharrastuksen päätyttyä on jatkanut seurassa valmentajana. Käy lukemassa ihanan Anskun haastettelu täältä.

Maaliskuun elisevantaalainen oli tempperamenttinen ja taitava voimistelijamme Anastasiia Polishchuk joka matkaa kesäkuussa EM-kisoihin nuorten maajoukkueessa. Anan haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Nuorten yksilöiden SM-karsinnoissa Imatralla syksyllä 2020

Helmikuun elisevantaalainen oli ketterä ja sisukas nuori voimistelijamme Amanda Äänismaa. Hänet valittiin viime syksynä vasta 12-vuotiaana nuorten maajoukkueeseen. Käy lukemassa Amandan haastattelu täältä

Vuoden 2021 esittelyt aloitti tammikuun elisevantaalainen Sara Virtanen. Sara on seuramme junnuja. Hän on iloinen ja sinnikäs voimistelija, Haastatteluun pässet klikkaamalla tätä linkkiä

Vuoden 2020 päätteeksi esittelimme Eevi Sierilän, Tämä joulukuun elisevantaalainen aloitti seurassamme pienenä ”voimistelukoululaisena” ja on edennyt ahkeran ja sisukkaan harjoittelun myötä nuorten maajoukkueeseen. Eevin haastattelun voit lukea klikkaamalla tästä.

Marraskuun elisevantaalainen oli seuramme luova valmentaja koreografiataituri Sirja Lepistö. Sirjan haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.


Lokakuun elisevantaalainen oli tehonyrkkimme toimistolta. Hän on tietenkin energinen ja ystävällinen Minna Lehtikallio. Voit tutustua tarkemmin iloiseen seurakoordinaattorimme lukemalla Minnan haastattelun täältä.

Syyskuun elisevantaalainen oli iloinen ja reipas voimistelija Alva Häggblom Elise – Vantaa prennut ja junnut ryhmästä. Alvan haastattelun voit lukea täältä.

Elokuun elisevantaalaisena esittelimme Lotta Hukkasen, ystävällisen ja ahkeran voimistelijan Elise -Vantaan ”junnut” ryhmästä. Lotan haastattelun löydät täältä.

Heinäkuun elisevantaalainen oli valmentaja Siiri Kaskilahti. Kevään 2020 ylioppilaan Siirin haastattelun pääset lukemaan klikkaamalla tästä

Kesäkuun elisevantaalaisina esiteltiin pienestä tytöstä saakka seurassamme voimistelleet Pusan sisarukset Pihla ja Pinja. Tyttöjen haastattelun voit lukea täältä.

Toukokuun elisevantaalainen oli aurinkoinen Mandi Sarelin Elise – Vantaa prennut ja junnut ryhmästä. Mandin haastattelun pääset lukemaan tästä.

Huhtikuun elisevantaalainen oli karismaattinen Annu Sierilä, joka vietti syntymäpäiviään huhtikuussa. Valovoimaisen Annun haastattelun voit lukea täältä.

Maaliskuun elisevantaalainen oli ihana pirtsakka Ronja Granholm. Ronja on mainio esimerkki seuramme harrastetoiminnan positiivisista vaikutuksista pidemällä aikavälillä. Ronjan haastattelun löydät täältä.

Helmikuun elisevantaalainen oli seuramme ainoan joukkuevoimistelujoukkueen Arielin kapteeni Annika Mattila.
Annikan haastettulun voit lukea täältä.

Annika Mattila Kuva: Petri Vilhunen

Vuoden 2020 tammikuun voimistelija oli upea Tiia Rantanen, joka siirtyi vuodenvaihteessa nuorten sarjasta naisiin eli ”sennuihin”. Tsemppiä uusiin haasteisiin! Tiia haastattelun pääset lukemaan täältä.

Tiia Tanskassa marraskuussa 2019

Joulukuun elisevantaalainen oli innokas ja ahkera voimistelija Ingrid Hiihtola Kultasiipien ryhmästä. Inkun esittely löytyy täältä.

Ingrid 1-luokan kilpailussa Lumossa syksyllä 2019

Marraskuun elisevantaalainen oli valoisa ja iloinen Jessica Helmi Hopeatähtien ryhmästä. Jessican esittelyn voit lukea täältä.

Jessica Imatralla kisoissa


Lokakuun elisevantaalainen oli seuran menestynein urheilija Julia Romanyuk. Nykyisin Julia toimii seuran tuomarina rytmisen voimistelun kilpailuissa. Julian esittely löytyy täältä.

Ensimmäisenä esittelyssä oli syyskuun elisevantaalainen . Josefina Hyttisen esittelyn pääset lukemaan tästä.