Kilpailumaksut

Kansallisten kilpailujen maksut päivitetty 12.7.2022
Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu valmentajan toimesta.
Maksu muodostuu Voimisteluliiton määrittelemästä kilpailun/staran osallistumismaksusta sekä seuran erikseen perimästä kilpailumaksusta.

Osallistumismaksun suuruus vaihtelee riippuen siitä osallistuuko Staraan (edullisempi) vai kilpailuun. Voimisteluliitto määrittelee kilpailujen osallistumismaksujen suuruudet, jotka ovat rytmisessä voimistelussa 30-40€ per voimistelija per kisa.  Kilpailumaksu on noussut aiemmilta vuosilta ja kisoja järjestävät seurat perivät kaikki automaattisesti korkeampaa 40€ maksua.

Yleisimmin rytmisessä voimistelussa käytössä ovat:

Yksilökilpailu                        40€/ voimistelija
Duo/Trio kilpailu                40€/ voimistelija (duo 80€,trio 120€)
Joukkuekilpailu                   140€/ joukkue
Stara                                           20€ / voimistelija (yksilöt,duot/triot)
Stara                                           90€/ joukkue

Korkeammat hinnat mm. SM-kilpailut ja arvokilpailukarsinnat.

Yleisimmin joukkuevoimistelussa käytössä on:   160€ /joukkue

Kilpailumaksu
Kilpailumaksu lisätään kunkin kilpailun/staran osallistumismaksuun. Kilpailumaksulla katetaan osa seuralle aiheutuvista valmentaja- ja tuomarikuluista kilpailuissa.
Elise -Vantaa tukee urheilijoidensa kilpailemista ja kustantaa suurimman osan kilpailuista aiheutuvista kuluista mm. toimistokulut, tuomaripalkkiot ja/tai -sakot, valmentajien korvaukset, mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat jne.

Kilpailumaksujen (kisat ja starat) suuruudet 
(rv/jv) 1.7. 2021 alkaen: 

–  pääkaupunkiseudun kilpailutapahtumat  20€ / voimistelija
– pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävät kilpailut 30€/ voimisteija

Voimistelupäivät, Gymnaestrada yms. voimistelun suurtapahtumat sekä kansainväliset kilpailut eivät sisälly kilpalumaksusääntöön. Näissä kilpailumkasu määräytyy kertaluonteisesti ja maksun suuruus vaihtelee.

Osallistumismaksu lähetetään osallistujien sähköpostiin voimistelijan nimellä (tarkistathan, että lapsen tiedoissa on huoltajan sähköpostiosoite) sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksu tulee maksaa ennen kilpailua.

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.  Joukkueen jäsenen osuutta ilmoittautumismaksussa ei hyvitetä. Kilpailumaksun ( 20-30€) osuutta ei palauteta, vaan se pidätetään toimistokuluna.