VOIMISTELUN SYYSKAUSI 2020

Harrasteryhmien syyskausi alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 49. Syyslomaviikolla 42 ei järjestetä harjoituksia. Muista mahdollisista poikkeuksista kuten esim. salivuoroperuutuksista ilmoitamme jäsenrekisterin kautta. Seuran joulunäytös järjestetään joulukuun 5.päivä lauantaina Pointissa, tarkemmat tiedot myöhemmin. Näytöksessä esiintyvät kaikki ryhmät. Osallistuminen on vapaaehtoista. Ohjaaja tiedottaa lisää joulunäytöksestä kauden aikana.

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

NOUDATATHAN YHTEISIÄ OHJEISTUKSIA SEURAMME TOIMINTAAN LIITTYEN:

– Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.

– Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.

– Harjoituksiin tullaan valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua.

– Huoltajat eivät saa tulla harjoitustiloihin, eli lapset haetaan/ tuodaan ennen ja jälkeen treenejä salin ovelle ohjaajien/valmentajien toimesta.

– Poikkeuksena alle kouluikäisten lasten kanssa, aikuiset saavat tulla lasten kanssa myös sisätiloihin hyvää hygieniaa noudattaen

– Harjoitusten ajan huoltajat eivät saa oleskella harjoituspaikkojen sisätiloissa

– Juomapullo, jossa on tiivis korkki on hyvä täyttää vedellä jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.  

 – Turvallisuussyistä tulee tunneilla olla paljain jaloin, sukat jalassa ei tunneille voi osallistua. Tai liikuntaan sopivat tossut, myös liukuestesukat soveltuvat.

– HUOM. Mikäli lapsellanne on jokin sairaus tai jotain muuta erityistä, josta ohjaajien olisi hyvä tietää, lähetättehän heille sähköpostia tai kerrotte asiasta ensimmäisellä tunnilla. Kaikkien ohjaajien sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@elisevantaa.fi

– Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muille jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu Vantaan kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.


Voimistelu- ja urheiluseura Elise-Vantaa toivottaa kaikki harrastajat lämpimästi tervetulleiksi alkaneelle kaudelle. Tuntitarjontamme on kokonaisuudessaan nähtävissä nettisivuillamme www.elisevantaa.fi


Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu sähköisessä jäsenrekisterissämme www.elisevantaa.fi/ilmoittautuminen
Kaikkien kaudelle osallistuvien tulee ilmoittautua ennen ensimmäiselle tunnille osallistumista. Ilmoittautuneilla on jumppaturva – vakuutus voimassa tunneillamme.


Elise – Vantaan kotisivuilta voit seurata mitä seurassamme tapahtuu. Ajankohtaista otsikon alta löydät mm. tapahtumat, poikkeukset aikatauluissa ja/tai muut ajankohtaiset asiat.


Olemme myös Instagramissa ja Facebookissa, seuraatahan meitä jo! Facebookista löytyy vanhemmille oma ryhmä, löydät sen nimellä Elise – Vantaa vanhemmat.