upea spring cup häikäisi pääsiäisenä

Elise – Vantaan rytmisen voimistelijat osallistuivat pääsiäisenä Vantaalla järjestettyyn kansainväliseen Spring Cup kilpailuun. Suomalaisten lisäksi kilpailuun osallistui voimistelijoita Virosta, Latviasta, Venäjältä, Valko-Venäjältä ja Israelista. Kaiken kaikkiaan mukana oli 255 voimistelijaa peräti 24 eri seurasta. Elise – Vantaalta mukana oli seitsemän voimistelijaa.

Kuva: Terhi Neuvonen
Esittelymarssi 13.4.2019 Kuva: Petri Kapiainen

Lauantaina elisevantaalaiset saavuttivat mitalisijoja aamupäivällä käydyissä 2007- ja 2006-vuotiaiden B-sarjoissa. 2007-vuotiaissa saatiin hienosti pronssia Anastasiia Polishchukille keiloissa ja Nea Kapiaiselle vanteessa. Nea sai lisäksi erikoispalkinnon. Lotta Hukkanen nappasi hopeaa vanteessa ja pronssia keiloilla 2006B sarjassa.

Anastasiialle pronssia keiloilla Kuva: Petri Kapiainen
Nealle pronssia vanteella Kuva: Petri Kapiainen
Lotalle pronssia keiloilla Kuva: Petri Kapiainen

Eevi Sierilä edusti seuraa 2006-vuotiaiden A-sarjassa, jossa kilpailtiin lauantaina naru- ja pallo-ohjelmilla. Niin ikään kahdella välineellä käytiin myös nuorten A-sarjan kilpailu, jossa Elise – Vantaasta oli mukana Arina Kevask, Tiia Rantanen ja Annu Sierilä.
Pinja Tuukkanen ja Josefina Hyttinen eivät voineet osallistua Spring Cupiin sairastumisen takia.

Kuva: Terhi Neuvonen
Elise – Vantaan tytöt yhdessä Sarabien kanssa Spring Cupissa palkintojen jaon jälkeen 13.4.2019


Sunnuntaina sekä 2006A – että nuorten A-sarjat jatkuivat jäljelle jääneillä kahdella välineellä. Eevillä, Arinalla, Annulla ja Tiialla oli kaikilla vuorossa keilat ja nauha. Spring Cup huipentui sunnuntai iltana palkintojenjako tilaisuuteen, jonka yhteydessä Annu Sierilä sai erikoispalkinnon ja Arina Kevask sai tittelin ”Miss Photogenic 2019”.

Arina ja Annu 14.4. Kuva: Terhi Neuvonen
Arina Kevask Kuva: Daniel Palhegyi
Tiia, Annu, Arina ja Eevi Kuva: Terhi Neuvonen

Onnittelut kaikille voimistelijoille. Hieno kilpailuviikonloppu ja tärkeä kokemus. Kiitos urakoinnista valmentaja Terhi Neuvoselle sekä tuomarina toimineelle Julia Romanyukille.
Elise – Vantaa kiittää Spring Cupin järjestelyistä SC Vantaata, joka oli onnistunut luomaan kilpailuun juhlavan ja lämminhenkisen tunnelman. Oli suuri ilo saada olla mukana. Osallistumme mielellämme myös ensi vuonna!

Kuva: Terhi Neuvonen
Lotta Hukkanen Kuva: Terhi Neuvonen
Nea ja Anastasiia Kuva: Terhi Neuvonen
Eevi Sierilä Kuva: Terhi Neuvonen
Arina Kevask Kuva: Daniel Palhegyi
Kuva: Hanna Hukkanen
Kuva: Terhi Neuvonen