Tervetuloa Kati Rantsin treenipäiville elokuussa!

Katilla on SM- kultaa vuodelta 2012 , jolloin hän voitti Naisten Suomen Mestaruuden nauhafinaalissa.

Elise – Vantaa järjestää rytmisen voimistelun treenipäivät Pointissa ennen koulujen alkua 7.-9.8. joka päivä klo. 9 – 12.
Valmennuksesta vastaa syksyllä 2016 uransa lopettanut huippuvoimistelija Kati Rantsi. Harjoituksissa on mukana myös apuvalmentajia osallistujamäärän mukaisesti. Treenipäivät on suunnattu seuramme harrastajille ja kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Alaikäraja on 7-vuotta.

Kati voimisteli myös naisten maajoukkueessa, jonka hienoimpia saavutuksia ovat mm. vuonna 2016 EM-kilpailujen 5. sija vannekeilajoukkueessa ja 2-ottelu 7.sija sekä samana vuonna Rion olympiakarsinnan 4.sija. Kuvassa kautta aikojen parhaiten menestynyt rytmisen voimistelun Suomen naisten maajoukkue. Vasemmalta Sonja Kokkonen, Emma Rantala, Iina Linna, Kati Rantsi, Riikka Kangas ja Aino Purje. Joukkueena valmentajina toimivat Laura Ahonen ja Anna Airaksinen.

Ohjelmaan kuuluu päivittäin perusvoimistelua, venyttelyä, akrobatiaa ja paljon välinetekniikkaa eri välineillä. Hinta vain 50€! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan heti!
Ilmoittautuminen on avoinna jäsenrekisterissä 21.6. – 7.7.2017

Tiedustelut arkisin minna.lehtikallio@elisevantaa.fi

Kati Rantsi saavutti SM-neliottelun pronssia vuosina 2015, 2014 ja 2013. Katin henkilökohtaisena valmentajana toimi Larisa Gryadunova.