Elise – Vantaan nuorten joukkueen Pohjoismaiden mestaruuskisojen pronssi yhteistyön tulos

Elise -Vantaan nuorten joukkue saavutti pronssia rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa, jotka järjestettiin 3.-4.maaliskuuta 2018 Askerissa, Norjassa. Jo kisoihin pääsy oli historiallinen saavutus, sillä ensimmäsitä kertaa seuran omista kasvateista koottu joukkue edusti Suomea arvokisoissa.

Pronssimitalistit Pohjoismaiden mestaruuskisat 2018

Jännityksestä huolimatta joukkue onnistui mallikkaasti viiden nauhan ohjelmallaan. Ohjelma suoritettiin kaksi kertaa ja yhteispisteet ratkasivat sijoitukset. Ensimmäisessä näytössä sattuneesta rajanylityksestä tuli iso pistevähennys, mutta joukkue kasasi itsensä hyvin toiseen näyttöön.

Olen ylpeä siitä latauksesta, jonka joukkue sai kavettua esiin. Toisessa näytössä elettiin lyhyt kauhunhetki, kun pieni solmu sotki tekemistä. Loppuohjelma sujui kuitenkin hyvin ja virheistä huolimatta kisa päättyi lopulta riemuun ja iloon, Terhi Neuvonen kommentoi.

Pisteet 16,450 riittivät pronssisijaan sisarseura Elisen nuorten joukkueen voittaessa kultaa ja Norjan ykkösjoukkueen yltäessä hopealle. Elise – Vantaan joukkueessa voimistelivat Josefina Hyttinen, Rebekka Karila, Tiia Rantanen, Annu Sierilä ja Ronja Tuukkanen. 

Suomi sai PM-kisoista huikean mitalisaaliin. Kisoissa oli lämmin tunnelma ja olen iloinen suomalaisten hyvästä yhteishengestä ja kannustuksesta. Mieltä lämmitti myös erityisesti se, että myös joukkukisassa kultaa voimisteleessa Elisen joukkueessa oli mukana Elise – Vantaan oma kasvatti Viliina Sipilä, Terhi Neuvonen hymyili lopuksi.

Elise – Vantaa onnittelee Suomea upeasta menestyksestä.
Erityisen lämpimät onnittelut seuramme omalle joukkueelle sekä kaikille valmentajille, jotka ovat olleet mukana joukkueen valmennuksessa.

Onnittelut Terhi Neuvonen ja koko valmennustiimi Sanna – Liisa Järvelä, Taru Kankainen, Virve Olsson, Kati Rantsi ja Julia Romanyuk. Nauhajoukkueprojekti käynnistyi aikalailla nollasta vuonna 2016,  suuret kiitokset kaikesta avusta Larisa Gryadunovalle, jonka käsialaa oli joukkueen ensimmäisen nauhakoreografia.

Larisan koreografian pohjalta muokattiin kesällä 2017 valmennustiimin kanssa  uusi vauhdikas ohjelma, johon tilattiin erikseen musiikki. Kissin ja One Republicin tuotannosta valittujen kappaleiden sekoituksesta syntynyt ohjelmamusiikki  oli napakymppi, kiitos Santtu Sierilä!
Kiitos myös fysioterapeuttimme Pasi Sinisalo sekä valmentaja/koreografi Sirja Lepistö kaikesta avusta ja tuesta.

Hyvä meidän Elise – Vantaa!

#YhdessäOlemmeEnemmän

Jorma oli tietenkin myös mukana Norjan Askerissa
Pronssimitalistit lähdössä Banquettiin