Onnistumisia ja voimistelun iloa kevätkauden ensimmäisessä luokkakilpailussa

vas. Ida Lindström, Nitta Väätäjä, Liina Lehtonen ja Linnea Vasankari

Kevätkauden ensimmäinen rytmisen voimistelun luokkakilpailu järjestettiin Piikkiön liikuntahallissa maaliskuun puolivälissä. Ensimmäisessä luokkakilpailussa kilpailtiin 1, 4 sekä JM- ja M- luokissa. 4-luokassa voimistelijat suorittivat oman vapaaohjelman lisäksi kaksi vapaavalintaista välineohjelmaa. Elise – Vantaan voimistelijoista Linnea Vasankari oli hienosti kahdeksas peräti 76 voimistelijan joukossa. Luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen saavuttivat myös Sara Virtanen 21./76, Ida Lindström 27./76 ja Anna Westerholm 30./76.

Kertun ja Lilan suorituksissa nähtiin voimistelun iloa, oman kilpailun jälkeen tytöt jäivät vielä kannustamaan JM-luokan voimistelijoita!

1-luokassa valmiin vapaaohjelman suoritti lähes 250 voimistelijaa. Elise-Vantaalta mukana ensikertaa ”oikeissa kisoissa” olivat Kerttu Palsala ja Lila Pihlström. Lila saavutti luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen 2 kategoriassa ja Kerttu voimisteli itsensä hienosti 3 kategoriaan. Tunnelma 1-luokan kisassa oli lämmin ellei jopa täpötäydessä katsomossa kuuma.

Rebekka Kylliäinen oli mukana ensikertaa 4-luokassa

JM-luokan kilpailussa Elise-Vantaata edusti neljä voimistelijaa, tyylikkäät Josefina Hyttinen, Arina Kevask, Annu Sierilä ja Viliina Sipilä. Viliina urakoi kaikilla viidellä ohjelmallaan, muut voimistelijamme suorittivat 4-ottelun välineinään vanne, pallo, keilat ja nauha eli he eivät tehneet lainkaan vapaaohjelmaa. Ohjelmissa nähtiin vielä virheitä, mutta eteenpäin on menty isoin askelin ja matkaa jatketaan luottavaisin mielin.

Anna Westerholm ja Sara Virtanen tyytyväisinä kilpailun jälkeen 17.3.2018

Onnittelut voimistelijoille, valmentajille ja tukijoukoille sekä lämmin kiitos Turun Liikuntaseuralle hienosta kisaviikonlopusta!

Elise – Vantaan voimistelijat kilpailevat seuraavan kerran pääsiäisviikonloppuna ikäkausi- ja välinekilpailuissa Elise – Järvenpää Cupissa. Tsemppiä ja iloa pääsiäiseen!

Kaikki Luokkakilpailujen tulokset löytyvät Kisapalvelusta