MITALEJA JA ARVOKASTA KOKEMUSTA ELISE – VANTAAN RYTMISILLE VÄLINEKILPAILUISTA

Rytmisen voimistelun välinekilpailut ja duo-trio kilpailut käytiin Turun Liikuntaseuran isännöiminä Kupittaan Urheiluhallissa
18.-19.5.0219 . Elise – Vantaalla oli vahva edustus kilpailuissa. Kotiin tuomisina oli useita mitaleja ja pistesijoja.

Lila Pihlström 18.5.2019
Elsa Mälkönen 18.5.2019

Lila Pihlström voitti 9-vuotiaiden sarjan ja sai kaulaansa kultamitalin. Ensi kertaa välineohjelmalla kilpaillut Elsa Mälkönen oli hienosti viides ja Kerttu Palsala seitsemäs samassa sarjassa peräti 18 voimistelijan joukossa. Huikeat 56 voimistelijaa kilpaili yhdellä välineellä 10-11-vuotiaiden sarjassa. Elise – Vantaan voimistelijat esiintyivät rohkeasti ja kartuttivat kilpailukokemustaan. Sijoitukset Mandi Sarelin 12/56, Alva Häggblom 17/56 ja Laura Rissasen 27/56.

Kerttu Palsala 18.5.2019
Alva Häggblom ja Laura Rissanen Turussa 18.5.2019

12-13v yhden välineen kilpailussa saavutettiin myös hieno tulossa kun Camilla Valerius ylsi seitsemänneksi. Essi Vallilan  tulos oli 34/44 lauantain pitkä kilpailupäivä kuumassa hallissa päättyi iloisesti, kun Amanda Äänismaa nappasi hopeaa 10-11v 2-ottelussa. Samassa sarjassa Rebekka Kylliäinen voimisteli hienosti sijalle viisi ja  Amelie Orre saavutti tuloksen kategoriassa 2!

Rebekka Kylliäinen, Amanda Äänismaa ja Amelie Orre Turussa 18.5.209

Välinekisojen toisena päivä saavutettiin myös mitaleja. Lasten duosarjassa saatiin Elise – Vantaalle kaksoisvoitto! Duolle Lila Pihlström & Mandi Sarelin kultaa ja ensikertaa duokisaan osallistuneille Anna Reilanderille  ja Pinja Pusalle hopeaa!

Duo Mandi & Lila
Duo Anna & Pinja

Nuorten ja naisten ”sekasarjan” kilpailun voitto saatiin myös Elise-Vantaalle, kun duo Saana Hanioja & Vilma Ruotsalainen taitelivat kultamitalin arvoisesti. Elise – Vantaan toisen duon Vivi Salminen & Anna Westerholm sijoitus hienosti 5. Kultaa saatiin myös 16-vuotiaiden sarjassa kun vasta vuoden rytmistä voimistelua harrastanut Ada – Sofia Kari voimisteli ykköseksi!

14-15v yksilöiden 2-ottelussa Saana Hanioja oli  4. jääden vain kymmenyksen päähän pronssista. Samassa sarjassa Petra Jyrkönen, Riina Kylliäinen ja Taimi Kontula ylsivät kaikki kategoriaan 2. 12-13v 2-ottelussa 32 voimistelijan joukossa Julia Kumpula oli  7. ja Jessica Helmi 2-kategoriassa.

Lämpimät opnnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille. Kiitos ahkeroinnista tuomareillemme Jonna Nuutinen, Ronja Granholm ja Diana Hietapakka. Suuret kiitokset myös kisaisännille Turun Liikuntaseura hyvin sujuneesta kisasta!