Kultaa, hopeaa, pronssia, pistesijoja ja kokemuksia Elise-Järvenpää Cup kisasta pääsiäisviikonloppuna!

Iloiset mitalistit ylh. vas. Julia Kumpula ja Riina Kylliäinen sekä alh. vas. Nea Kapiainen ja Anna Hammarberg

Pääsiäisviikonloppuna 31.3. -1.4.2018 Elise – Vantaan voimistelijat osallistuivat Elise – Järvenpää Cup – kilpailuun. Lauantaina oli vuorossa ikäkausikilpailut, josta Elise -Vantaalle saatiin kultamitalin lisäksi useita hienoa pistesijoja.
13-vuotiaiden 3-ottelun voitti ylivoimaisesti piskuinen Pinja Tuukkanen. Eevi Sierilä edusti Elise – Vantaata 12-vuotiaiden 3-ottelussa, jossa hän suoritti ensi kertaa uuden pallo-ohjelmansa. Eevi oli lopputuloksissa hienosti 8. Anastasiia Polishchuk voimisteli tasaisesti molemmat välineet ja sijoittui hienosti kuudenneksi 11-vuotiaiden 2-ottelussa.

Onnellinen voittaja Pinja Tuukkanen

Nuorten 4-ottelun voitti ylivoimaisesti Imatran Voimistelijoiden Elisabeth Jamil. Elise – Vantaan  Annu Sierilä voimisteli vakuuttavasti ja oli hienosti neljäs. Myös Josefina Hyttinen (5.) ja Arina Kevask (6.) paransivat suorituksiaan Piikkiön luokkakilpailusta.  Ronja Tuukkanen  (11.) ja Rebekka Karila (14. ) kilpailivat yksilökisassa pitkän tauon jälkeen ja kaikki ohjelmat eivät vielä sujuneet jännityksestä johtuen virheittä.

Elise-Vantaan voimistelijat menestyivät upeasti sunnuntain Välinekilpailuissa! Saldona oli huikeat seitsemän mitalia ja huima määrä hienoja pistesijoja!

Välinekilpailuissa oli ensi kertaa oma sarja myös pienemmille voimistelijoille.  Elise – Vantaan Anna Hammarberg voimisteli rohkeasti ja nappasi kultaa 9-vuotiaiden yhden välineen kilpailussa.
10-11v yhden välineen kilpailussa oli mukana peräti seitsemän seuran voimistelijaa. Nea Kapiainen saavutti pronssia, Elsa Korhonen sijoittui hienosti neljänneksi, Minea Kähäri oli viides ja Rebekka Kylliäinen kuudes.
12-13v 1 välineen sarjassa saatiin kaksoisvoitto, kun Riina Kylliäinen voitti ja Julia Kumpula voimisteli hopealle. Jessica Helmi oli hienosti neljäs!
Myös 12-13v 2-ottelussa tuli seuralle kaksoisvoitto kun Linnea Vasankari voimisteli kultaa ja Nitta Väätäjä hopeaa!
Menestyksen kruunasi vielä 14-15-vuotiaiden 2-ottelun hopeamitali, joka ripustettiin ansaitusti Ida Lindströmin kaulaan. Anna Westerholm sijoittui samassa sarjassa upeasti neljänneksi.

Vas. Nitta Väätäjä, Linnea Vasankari ja Ida Lindström

Lämpimät onnittelut voimistelijoille, valmentajille ja huoltojoukoille. Kiitos Elise – Järvenpäälle loistavasti sujuneista kilpailujärjestelyistä!

Elise – Järvenpää Cup -kilpailuviikonlopun kaikki tulokset löytyvät Kisapalvelusta