kevään ensimmäisessä luokkakilpailussa oli lämmin ja tiivis tunnelma

Kevätkauden ensimmäiset luokkakilpailut järjestettiin maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Kampissa SVS Espoon ja SVS:n isännöiminä. Lauantaina tunnelma oli sananmukaisesti tiivis ja lämmin kun 217 voimistelijaa valtasi salin heti aamusta 1-luokan kilpailussa.  Elise – Vantaan voimistelijoista 1-luokan  kilpailussa olivat mukana Kultahippujen ryhmästä Elsa Mälkönen, Kerttu Palsala, Pinja Pusa ja Anna Reilander.  Kerttu Palsala saavutti luokkanousuun oikeuttavan sijoituksen kategoriassa 2.  Kaikille tytöille kilpailu oli tärkeä ja opettavainen kokemus. Luokan voittoon voimisteli OVO:n Olivia Fedoroff.

Kerttu ja Anna 1-luokan kisassa 30.3.2019
Elsa ja Pinja 1-luokan kisassa 30.3.2019 Kuva: Terhi Neuvonen

JM-luokan kilpailussa oli mukana yksi voimistelija Elise – Vantaasta. Arina Kevask osallistui ”junnumestariluokan” 4-otteluun, jossa hän suoritti ensimmäistä kertaa uuden naruohjelmansa. Kilpailu oli Arinalla vasta toinen pitkän yksilökilpailutauon ja kuntoutumisjakson jälkeen. Ohjelmissa sattui vielä paljon virheitä, mutta eteenpäin on menty koko ajan askel askeleelta. Parhaat pisteet 11.100 Arina saavutti pallo-ohjelmallaan.

Arina 30.3.2019

Josefina Hyttinen on kilpaillut tänä kevään ensimmäistä kertaa ”sennujen sarjassa” ja osallistui nyt ensikertaa myös naisten SM-karsintaan. Karsinnan voitti ylivoimaisesti OVO:n Aurora Arvelo. Elise – Vantaa saa kahdeksan vuoden tauon jälkeen edustajan SM-kilpailuihin, kun Josefina Hyttinen on mukana naisten yksilöiden 4-ottelussa toukokuun lopulla Turussa. Lämpimät onnittelut Jossulle, valmentajille ja tukijoukoille sekä kaikille SM-kilpailupaikan saavuttaneille.

Josefina Hyttinen SM-karsinta 30.3.2019 Kuva: Ville Levijärvi
Josefina 30.3.2019 SM-karsinnan jälkeen Kampissa.

Sunnuntaina oli vuorossa 4-luokan kilpailu, jossa voimistelijat suorittivat vapaaohjelman lisäksi kaksi vapaavalintaista välineohjelmaa. Elise – Vantaasta oli mukana Saana Hanioja, Nea Kapiainen, Taimi Kontula, Julia Kumpula,  Rebekka Kylliäinen, Amelie Orre, Katja Pellja ja Amanda Äänismaa. Heistä parhaiten sijoittui Nea Kapiainen, joka ylsi kovatasoisessa kilpailussa 74 voimistelijan joukossa hienosti sijalle 11.

Nea, Amanda, Rebekka ja Amelie 4-luokan palkintojen jaon jälkeen Kuva: Terhi Neuvonen

Seuraavan kerran seuran rytmisen voimistelijat kilpailevat jo tulevana viikonloppuna. Kevään toisessa luokkakilpailussa Imatralla käydään kilpailu 3- ja 6-luokissa sekä duo/trio – sarjoissa.

Kampin luokkakilpailun kaikki tulokset löytyvät Kisapalvelusta

Nea Kapiainen 31.3.2019 Kuva: Petri Kapiainen
Amanda Äänismaa 31.3.2019 Kuva: Petri Kapiainen
Amelie Orre 31.3.2019 Kuva: Petri Kapiainen