Elise – Vantaan voimistelijoiden kausi huipentui Jouki Tikkasen kahden päivän vierailuun

Rytmisen voimistelun hallitseva 4-ottelun Suomen mestari Jouki Tikkanen vieraili voimistelijoidemme suureksi iloksi joulun välipäivinä 27.-28.12.2017 Vantaalla. Omasta harjoittelustaan lyhyellä lomalla ollut Jouki matkusti Tampereelta joulun vietosta varhain keskiviikkoaamuna  Vantaalle pitämään kahden päivän minileiriä Elise -Vantaan voimistelijoille Lumon liikuntahalliin.

Jouki ja Tiia Rantanen 27.12.2017
Venyttelyt joulun jälkeen sujuivat hymyssä suin.

Joukin vetämälle minileirille osallistui Hopeatähdet-, Rubiinit- ja Kultahiput ryhmän voimistelijoita. Leirillä perusvoimistelun lisäksi keskityttiin välinetekniikkaan kaikilla viidellä välineellä. Voimistelijat harjoittelivat innokkaasti ja ahkerasti huippuvoimistelijan ohjauksessa.

Jouki auttamassa Lilaa venyttelyissä 28.12.2017
Aamuvenyttelyä – Jouki ja Annu Sierilä 27.12.2017
Jouki ja tytöt ekana treenipäivänä 27.12.2017

Joukin vierailu oli piristävä tuulahdus ennen vuoden vaihdetta. ”Saimme paljon uusia ideoita sekä perusvoimistelun harjoitteluun että välinetekniikkaan”, iloitsi valmennuspäällikkö Terhi Neuvonen. Oman esikuvan johdolla harjoittelu oli hieno kokemus kaikille mukana olleille.  Jouki kertoi ja muistutti voimistelijoille myös kehonhuoltoharjoittelun tärkeydestä. Jouki Tikkasen fysioterapeuttina on jo vuosia toiminut Pasi Sinisalo, joka toimii myös Elise -Vantaan valmennusryhmien voimistelijoiden fysioterapeuttina ja vastaa mm. ryhmien kehonhuoltoharjoittelusta.

Jouki Tikkanen ja Elise – Vantaan innokkaat voimistelijat 28.12.2017 Lumossa

Elise -Vantaan voimistelijat ja valmentajat kiittävät lämpimästi Jouki Tikkasta vierailusta. Toivotamme Joukille ja kaikille voimistelijoille harjoitteluintoa, onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!

Päivämääriä vuoden 2018 alkuun
Valmennusryhmien harjoitukset jatkuvat tiistaina 2.1.2018 Pointissa
Tiana ryhmän ensimmäinen harjoitus on perjantaina 5.1.2018 Veromäen koululla
Harrasteryhmien kevätkauden 2018 toiminta käynnistyy viikolla 2

Toimisto on suljettu 19.12.2017- 1.1.2018. Ilmoittautuminen harrasteryhmiin on avoinna jäsenrekisterissä. Muutamissa ryhmissä on vielä tilaa. Ajantasaisen paikkatilanteen näkee jäsenrekisteristä kirjautumalla sisään täältä  . Tiedusteluihin ja viesteihin vastaamme 2.1.2018 alkaen.

Elise – Vantaa toivottaa Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Kiitos Jouki ja Elise – Vantaan voimistelijat virkistävästä kahden päivän minileiristä #YhdessäOlemmeEnemmän